Hvordan Tips isfjell på Club Penguin

Hvordan Tips isfjell på Club Penguin


I Club Penguin, er Iceberg hemmelige rom som bare kan åpnes fra Kart eller Spy Phone. Selv om rommet er hemmelig, mange pingviner hyppige stedet, og det er en ganske velkjent område - de fleste egentlig ikke vurdere det "hemmelige". Selv om du kan spille spill som Aqua Grabber der, en av de mest populære spillene å spille er Tips isfjell. Hvis du ønsker å prøve deg på det, her er muligens hvordan å tipse Iceberg på Club Penguin:

Bruksanvisning

1 Før du prøver å tipse Iceberg, husk at det Iceberg har faktisk aldri blitt tipset av uansett. Et par videoer ble publisert på YouTube og diverse andre nettsteder hvor det viser seg at noen pingviner hadde faktisk tippet over Iceberg; i virkeligheten, er videoene pyntes og pingvinene aldri tippet noe. Noen mener at ved å følge metodene nedenfor, vil noen til slutt kunne tipse Iceberg, så gi det en sjanse og se om du blir den første!

2 Et rykte sier at hvis du kan runde opp 100 pingviner og få dem til å stå på den ene siden av det, Iceberg vil tippe. Andre sier at du ikke bare trenger 100 pingviner, alle 100 av dem har til å begynne å danse eller boring. Prøv og få 99 av dine pingvin venner til å møte deg på det og se om du kan tipse isfjell.

3 Et annet rykte sier at når hver eneste pingvin har et visst antall mynter, vil Iceberg velte. Noen pingviner si at du trenger 100 mynter, noen pingviner si at du trenger 1.000.000 mynter. Det vil trolig ta lang tid før hver pingvin på Club Penguin har 1.000.000 mynter, så det kan være en stund før du kan teste ut denne teorien om hvordan du kan tippe Iceberg på Club Penguin.

4 Noen pingviner tror Iceberg vil tippe en dag da Chosen Penguin kommer. Ingen vet hvem den utvalgte Penguin vil bli, eller når han kommer. Vi må bare vente til den dagen og se om det er enda virkelig en Chosen Penguin, og hvis han eller hun vil være en opplagt Iceberg på Club Penguin!