Hvordan Utvid en Virtual Hard Disk for en Virtual PC

Virtual PC programmet kan en Macintosh for å simulere en PC ved hjelp av en partisjon på harddisken for å inneholde operativsystemet Windows. Utvid denne virtuelle harddisken som Virtual PC-en bruker for lagring av data og annen informasjon ved hjelp av en stasjon ekspansjonsprogram. Programmet er tilgjengelig uten kostnad og må brukes mens i Virtual PC miljø. Utført på riktig måte, vil ingen av filene som allerede er på den virtuelle harddisken bli skadet eller på noen måte kompromittert.

bruksanvisning

1 Start Virtual PC programmet ved å dobbeltklikke på ikonet inne i "Applications" -mappen. Klikk på den virtuelle harddisken du vil bruke, fra valgene som presenteres i et vindu. Vent som Windows operativsystemet laster opp inne i et videovindu på Mac-skjermen.

2 Last ned og installer en stasjon utvidelse program til skrivebordet, for eksempel VHD Resizer programmet (se "Ressurser"). Start Windows når programmet er installert.

3 Start kjøring utvidelse av programmet ved å velge den fra "Start", "Alle programmer" pop-up menyen.

4 Gå til "File" og velg "Ny partisjon" fra rullegardinmenyen. Gi den nye partisjonen "NEW" i tekstfeltet i vinduet som vises. Skriv inn et nummer i "Size" tekstfeltet som er større enn den virtuelle harddisken som skal utvides - for eksempel hvis den virtuelle harddisken er 16 gigabyte i størrelse, skriv "20." Klikk på "OK" -knappen for å lukke vinduet. Velg "Save" fra "File" drop-down menyen.

5 Velg "diskpart" fra "Window" drop-down menyen på toppen av skjermen for å få opp en kommandolinje vindu. Velg den virtuelle harddisken partisjonen som skal utvides fra listen over valg på skjermen. Trykk på "Enter" -tasten. Velg "Kopier" fra listen over valg på skjermen. Trykk på "Enter" -tasten. Velg "Ny" partisjonen fra listen over valg på skjermen. Trykk på "Enter" -tasten.

6 Vent som den virtuelle harddiskpartisjon kopieres til den "nye" hard disk partisjon - en fremdriftslinje vil telle opp fra "0" til "100" Velg "Exit" fra listen over valg på skjermen når fremdriftslinjen har nådd "100." Trykk på "Enter" -tasten for å lukke vinduet og gå tilbake til å kjøre utvidelse programmets hovedvindu.

7 Høyreklikk på den virtuelle harddisken partisjonen i venstre kolonne på listen over valg som presenteres på venstre side av stasjonen utvidelse programmets hovedvindu. Velg "Slett" fra pop-up menyen. Klikk "Yes" i bekreftelsesvinduet.

8 Høyreklikk på "Ny" fra listen over alternativer som presenteres på venstre side av stasjonen utvidelse programmets hovedvindu. Velg "Egenskaper" fra pop-up menyen. Endre navnet på partisjonen i "Name" tekstfeltet i vinduet som vises med samme navn som den virtuelle harddiskpartisjon som nettopp ble slettet. Klikk på "Apply" -knappen nederst i vinduet. Lukk vinduet ved å klikke på den røde "X" i øverste høyre hjørne.

9 Avslutt stasjonen utvidelse av programmet. Avslutt Windows. Avslutt Virtual PC program.

Hint

  • Microsoft er ikke lenger støtter Virtual PC program.