Hvordan videoredigeringsprogrammer fungerer?

Hvordan videoredigeringsprogrammer fungerer?

Video formater

Det finnes flere forskjellige typer video redigering programmer som brukes til å behandle og kode video data for redigering formål. Video kommer i forskjellige formater, men tre av de mest vanlige redigerings formatene er AVI, MPEG og MOV. Noen redigeringsprogrammer kan bare redigere visse videoformater, men profesjonelle programmer som Adobe Premiere Pro kan bruke alle av dem, men utfører bedre med AVI opptakene.

Bilder

Videoredigeringsprogrammer kan også lese bilder og konvertere dem til et videoformat. Dette er prosessen som brukes til å lage animerte lysbildefremvisninger eller å innlemme bilder i forskjellige produksjoner.

Layers

Folk som bruker video redigering programmer bruker et sett av lagdelt video og lyd for å sette poeng for programmene å kode. Video og lydspor er plassert på en digital tidslinje som viser hvor lenge klipp er å gjøre dem enklere å redigere. Derfra brukere definere startpunkter og sluttpunkt, eller de kan til og med delt scener opp.

bakgrunn Rende

Mange programmer bruker bakgrunnsrendringen for å behandle videoen raskere. Koding av video kan ta lang tid for større prosjekter, og ved å behandle videoen i bakgrunnen, kan forhåndsvisninger sees så den endelige prosessen er kuttet ned dramatisk.

Spesialeffekter

Programvare for videoredigering har også makt til å sette inn titler, overganger og andre effekter på videofiler. Programmene bruker spesiell programvare som lar titler å overlappe videoen. Dette er en annen stor trinn i flerlagsprosessen. Overganger manipulere endene og napp av videoer ved å faktisk gjøre dem for overgangen. Det kan være en enkel fade eller programmene kan faktisk hogge opp video med en overgang som en "glass knuste." Disse tar mye rendering og behandling gjennom programvare fordi det går bilde for bilde, skaper denne overgangen prosessen.

Siste prosjekt

Det siste prosjektet kan gjengis i flere formater og størrelser. For filer som er brent til DVD, bør den høyeste videokvaliteten bli gjengitt. For filer for Internett og nettsteder som Youtube.com, bør mindre videofiler bli laget med formater som WMV og MOV.