Hvorfor Flash Ad Loop Stadig?

Adobe Flash er vektorbasert web design software som brukes primært for å lage rike interaktive nettsider og animasjoner. I tillegg til fullverdige nettsteder, er blitsen brukes som et verktøy for å lage online web reklame.

Tidslinjen

Når du viser en looping annonse på internett hva du ser er en tidslinje av hendelser som utløses bak kulissene i Adobe Flash programmet. Tidslinjen er mest brukt til å lage animasjon i Flash. Det er en segmentert struktur som sitter i Flash verktøylinjen og er delt opp i "rammer". Animasjoner - eller "tweens" - er skapt ved å slippe et objekt i en keyframe, flytte den ned i tidslinjen og ved hjelp av en av Flash-animasjon komponenter for myk overgang.

Actionscript 3

Actionscript er Adobes programmeringsspråket som brukes i Flash. Actionscript 3 er språket støttes av Flash CS5. I tillegg til tidslinjen animasjon, kan du tween eller animere grafikk ved hjelp av denne objektorientert programmering språk. Det er også brukt for tidslinjen kontroll. Hva avgjør om en flash-annonse sløyfe er helt avhengig av programmering som er lagt inn i flash annonsen bruker Actionscript.

Stopp Command

Som standard Flash vil sløyfe en "Flash Movie", som er en fellesbetegnelse for et dokument laget i Flash. Du kan styre avspillingen ved å skrive Action inn i en ramme av tidslinjen. For å hindre en en Flash Movie fra looping du ville bare skrive "stop ();" inn i rammen du vil at filmen skal stoppe på. Semikolon indikerer at linjen med koden du skrev inn er ferdig.