Hvorfor Internett Hold viderekoblingssider?

Hvorfor Internett Hold viderekoblingssider?


Omdirigering er en funksjon av World Wide Web. Den er spesielt bygget inn i Hypertext Transfer Protocol, som danner kommunikasjonsstandard mellom nettlesere og webservere, slik at levering av websider. Omdirigerings metoder for HTTP er imidlertid ikke de eneste måtene et nettsted kan kommandere en omdirigering.

Hensikt

Omadresseringer er designet for å hjelpe medlemmer av offentligheten, ikke jukse dem. De forhindrer irriterende "Finner ikke siden" feilmeldinger ved å informere nettleseren hvor du skal lete etter en side, eller en nettside, som har blitt flyttet.

Grunn

Noen ganger, selskapene endre navnene, eller fusjonere med andre selskaper og ta på navnet på morselskapet. Når en slik endring i et selskap skjer, ønsker selskapet også sin Web domenet for å gjenspeile det nye navnet. Et domene er navnet på nettstedet, som "www.awebcompany.com." Domenenavnet er ett element i en URL. Webadressen er hele banen til en fil på en nettside, og det kan også omfatte parametere etter filnavnet. Noen ganger, markedsføring spesialister endre tilgang til en side, og skaper en omdirigering fra et kortere navn, slik at brukerne ikke trenger å skrive inn en lang nettadresse. Det kortere navn kan også være et eget domenenavn. For eksempel, hvis et selskap har et viktig produkt, innenfor en rekke produkter, tilgang til siden reklame kan det være flere kataloger dypt på nettstedet katalogstruktur. Ved å kjøpe et annet domenenavn som er relevant for det produktet, kan selskapet gjøre tilgangen til detaljene i sin stjerne selger enklere. Selskapet ønsker ikke å fragmentere sin nettside eller duplisere sider, så det nye domenet vil inneholde noe til den virkelige side, men en omdirigering innenfor selskapets viktigste området.

HTTP Codes

De omdirigeringer innebygd i HTTP krever at nettleseren bruker på administrasjon arbeidet med en viderekobling. Hvis en leser sender en forespørsel om en side og web-serveren svarer med en 301-kode, har nettleseren til å merke seg den nye adressen i meldingen og re-tilgang til siden på denne adressen. Nettleseren har også å notere den nye adressen og gå dit hver gang den mottar en forespørsel om den gamle adressen. En 302-kode mottatt fra webserveren forteller nettleseren for å gå til den nye adressen i meldingen denne gangen, men å fortsette å bruke den opprinnelige adressen for fremtidig tilgang, fordi farten er bare midlertidig.

metoder

Site designere og web-mestere har en rekke andre omdirigering prosedyrer til disposisjon slik at omadressering av en enkelt side, eller et helt nettsted. Omdirigering er en del av den vanlige tjenesten av webservere.

Proxy-server

En nettleser som ukritisk viderekobler all trafikk til et bestemt nettsted har trolig sin proxy-innstillingene endres av et virus. Dette er ikke en "redirect" i snever definisjon av begrepet, men det resulterer i at brukeren ikke er i stand til å nå fullt fungerende sider og nettsteder.