Hvorfor kan jeg ikke kommentere noen blogger bruker en anonym proxy-server?

Hvorfor kan jeg ikke kommentere noen blogger bruker en anonym proxy-server?


Hvis du bruker et anonymt service - også kjent som en anonym proxy - for å beskytte dine personlige eller tilgangsdata blokkert til din geografiske plassering, kan du være i stand til å kommentere noen blogger. Forstå hvorfor blogg administratorer kan blokkere anonyme proxyer samt risikoen ved å bruke en kan hjelpe deg med å finne en løsning på dette problemet.

Blokkering

Anonyme proxyer appellere til folk bekymret deres personvern på nettet, så vel som ondsinnede brukere som ønsker å dekke sine spor mens du utfører angrep på webservere eller spam kommenterer på blogger. En blogg administrator kan blokkere en kjent anonym proxy-tjeneste på grunn av spam eller andre ondsinnede angrep på nettsteder, eller fordi en proxy ligger i et geografisk område som administrator ikke ønsker kommentarer.

Endre IP-adresser

Hver proxy-tjeneste er avhengig av sitt eget sett med IP-adresser. Hvis din nåværende IP-adresse er blokkert fra å forlate kommentarer, kan anonym proxy tjenesteleverandøren kan du bytte til en annen IP; leverandørens dokumentasjon eller støttesidene skal avsløre denne informasjonen. Hvis du oppdager at flere IP-adresser fra din nåværende leverandør er blokkert av en bestemt blogg, kan bytte til en annen tjeneste løse problemet.

Privat virtuelt nettverk

Ofte brukes av bedrifter for å opprette en sikker tilkobling til et bedriftsnettverk, oppretter en virtuell privat nettverkstjeneste en kryptert Internett-økt. Hjemmebrukere kan bruke VPN for å opprette sikre Internett økter som lar deg koble til blogger og andre nettsteder mens maskert av VPN-tjeneste IP-adresse.

risiko

Anonyme proxy-tjenester bruker ulike metoder for å skjule din IP-adresse, og noen kan holde detaljerte registreringer av trafikken og / eller selge dem til en tredjepart. En abonnementstjeneste - i stedet for en gratis proxy-tjenesten - gir vanligvis mer detaljerte vilkår for bruk som bekrefter hvordan tjenesten fungerer og hvilke data av deg, om noen, det beholder.