Hvorfor tar det så lang tid å synkronisere min iPad?

Hvorfor tar det så lang tid å synkronisere min iPad?


Når du starter iTunes på datamaskinen og koble iPad til å synkronisere det, kan du være forvirret om hvorfor enheten ser ut til å ta lang tid å synkronisere. Apples gratis iTunes-programmet lar deg spille av mediefiler og administrere iPad, inkludert synkronisering av filer mellom datamaskinen og enheten. Jo flere elementer du trenger å synkronisere, men tar lengre tid prosessen.

Musikk

IPad kobles til Internett via Wi-Fi eller mobildatanettverk, avhengig av modell og hva som er tilgjengelig. Tilkobling til Internett gjør det mulig å få tilgang til Apples iTunes Store. Når du laster ned musikk til din iPad, vil sangene ta tid å kopiere over til datamaskinen ved neste synkronisering.

Apps og Games

Apper og spill fra Apples App Store varierer i størrelse fra noen få megabyte til hundrevis av megabyte, avhengig av deres funksjoner og kompleksitet. Noen spill inkluderer lyd og video, og legger til deres størrelse. Jo flere programmer og spill du laster ned fra App Store, jo lenger tid vil det ta å kopiere dem til datamaskinen når du synkroniserer.

videoer

IPad har en 9,7-tommers berøringsfølsom fargeskjerm og en innebygd høyttaler, noe som gjør den egnet for å se videoer. Du kan laste ned musikkvideoer, TV-programmer, funksjoner og dokumentarer fra Apples iTunes Store. Hver to-timers film tar omtrent 1,5 GB lagringsplass, og vil resultere i en lang sync tid - opp til tre timer - når du kopierer den til datamaskinen.

Podcasts

Et utvalg av lyd- og videopodcaster er tilgjengelig fra Apple i iTunes Store, som alle er gratis for deg å laste ned til din iPad. Podcasts kommer i en rekke størrelser. For eksempel kan en 45-minutters videopodcast ta opp 260 MB. Folk ofte laste ned flere episoder av en podcast, så det kan ta litt tid å overføre dem til datamaskinen når du synkroniserer iPad.