Hvorfor vil ikke Facebook Let Me Søk etter folk?

Hvorfor vil ikke Facebook Let Me Søk etter folk?


Facebook lar medlemmene søke etter andre individuelle brukere, organisasjoner og grupper som bruker en tekstboks på toppen av hver side av nettsamfunnet. Facebook har ikke en funksjon som lar deg tilfeldig søke navn på personer du kjenner; søkeverktøyet bare lar deg søke etter bestemte personer, så må du begrense søket til å se etter individuelle brukere basert på navn.

Hvor Å Søke

For å søke etter en annen Facebook-bruker, må du først logge inn på Facebook-kontoen. Når du logger deg på, finner tekstboksen øverst på Facebook-hjemmesiden. Dette er søketekstboksen; vil du være i stand til å lokalisere brukerne ved å skrive en persons navn i boksen. Facebook gjør at flere brukere å ha samme profilnavnet, slik at du kan ha til å sortere gjennom mange treff før du finner den personen du ønsker å finne.

Når du logger deg på, forblir søketekstboksen på samme sted - midt på toppen av nettstedet - på hver side du besøker; Dette betyr at du alltid i stand til å lansere et nytt søk, uavhengig av hvilken side du er nå.

Hvorfor du ikke kan søke: Grunn # 1

Hvis du ikke bruker de riktige søkeparametre for å finne folk, vil du ikke være i stand til å finne individuelle brukere. Når du skriver inn et navn i søketekstboksen, vil du bli tatt til søkesiden. På sidepanel venstre på denne siden, vil du være i stand til å begrense søket. Alternativene inkluderer søker etter personer, sider, grupper, applikasjoner eller alle de ovennevnte. For å søke etter folk, klikk på "People" alternativet. Du må ha et navn skrevet inn i søketekstboksen; Facebook har ikke et verktøy som lar deg søke gjennom alle de menneskene som har kontoer.

Hvorfor du ikke kan søke: Grunn # 2

Facebook støtter bare en håndfull av nettlesere. Disse kompatible nettlesere er Internet Explorer, Mozilla Firefox og Safari. Andre nettlesere - inkludert Mosaic og Linx - ikke støttes av nettsamfunnet. Hvis du bruker en av disse som ikke støttes nettlesere, vil du ikke kunne bruke Facebooks søketekstboksen for å finne folk; faktisk, vil du ikke være i stand til å bruke Facebook i det hele tatt.

Hvorfor du ikke kan søke: Grunn # 3

Hvis du søker etter en bestemt bruker, vet vedkommende har en Facebook-konto og fortsatt ikke kan finne ham, kan vedkommende har blokkert deg - ikke bare fra å se profilen hans, men fra å søke etter hans konto. Hvis du ønsker å gjøre dette selv, klikke på "Personverninnstillinger" under "Konto" øverst til høyre på Facebook hjemmesiden er det første skrittet. Når du kommer til siden for personverninnstillinger, bla ned til bunnen til du ser "Block Lister" -delen. Ved å klikke på denne delen kan du nevne visse individer som ikke vil selv være i stand til å søke etter din profil.