Hvorfor Windows Explorer krasjer når Vise bilder?

Gjennom årene har Microsoft Windows Utforsker utviklet seg med ulike intuitive funksjoner. For eksempel kan bildene sees i en generell forhåndsvisning uten behov for å lansere en slik fil. Hvis Windows Explorer krasjer når du ser på bilder, kan ulike muligheter står for problemet.

bilde Thumbnail

Når du ser på bilder i miniatyrmodus, kan Windows Explorer krasjer hvis Internet Explorer 5, er Service Pack 1 ikke installert. Eldre nettleserversjoner ble utviklet som en del av hoved Windows OS skallet. Installer den nyeste nettleseren ved hjelp av "Windows Update" verktøyet.

program Bug

Hvis du ser på bilder ved hjelp av et tredjepartsprogram, sikre at det ikke er en ustabil utgivelse. Installer den nyeste programversjonen eller forsøke å vise bildene ved hjelp av en annen datamaskin for å feilsøke problemet.

system~~POS=TRUNC feil~~POS=HEADCOMP

Hvis Windows Explorer begynte å krasje uventet, kan dette være forårsaket av en generell systemfeil. Start datamaskinen, og sikre at det er oppdatert. Hvis problemet vedvarer, kan du prøve å vise forskjellige bildetyper for å finne ut hvor problemet er avhengig.