IBM T41 Error 187 Årsaker

IBM T41 Error 187 Årsaker


Feil som dukker opp selv før operativsystemet har en sjanse til å starte opp er frustrerende. Moderne Thinkpad bærbare datamaskiner kan vise nummerert feil på skjermen ved oppstart. En enkelt linje med tekst som sier "Feil 0187. Trykk [F1] for å åpne BIOS." egentlig ikke fortelle deg hva som skjer eller hvilken løsning som er den beste til å bruke for å forhindre feilen.

Numerisk feil 0187 ved oppstart indikerer at datamaskinen har problemer med tilgangen bestemt innstilling informasjon for BIOS som er lagret på en EEPROM brikke. Uten tilgang til denne informasjonen, kan bootup ikke fortsette som normalt.

BIOS, eller Basic Input / Output System, er programmet som datamaskiner er laget for å kjøre så snart de våkner. Det satt visse ting i orden, som plassering av ting som tastaturet og video display, så det begynner harddisken og begynner å laste operativsystemet.

EEPROM sjetonger er elektrisk Slettbar Programmerbar Read-Only Memory. De er brikker som bare kan ha data lagt til dem via en bestemt metode, men ellers ikke krever strøm for å holde informasjon som er lagret i dem.

Det er mulig å føre denne feilen med en dårlig BIOS-oppdatering, men det er lite sannsynlig. Men hvis feilen starter oppstår umiddelbart etter en slik oppdatering, prøver oppdateringen på nytt kan rette det opp.

En mer sannsynlige årsaken til feilen er maskinvarefeil, enten av seg selv EEPROM chip eller av den omkringliggende maskinvaren. Reparasjon eller utskifting, når det er mulig, er aktiviteter som skal utføres av en dyktig tekniker med tilgang til spesialisert maskinvare for å brenne EEPROM chips og teste enkeltkomponenter i maskinen kretskort.