Instruks for Dynex DX-E401

Dynex DX-E401 er et 4-Port kabel / DSL-ruter som lar deg koble til opptil fire kablede datamaskiner til et enkelt nettverk. Ruteren har brannmur for å beskytte nettverket, så vel som et diagnostisk verktøy for å feilsøke tilkoblingsproblemer. Det kommer pakket med en Ethernet-kabel for å koble til et modem, men du kan trenge ekstra kabler avhengig av hvor mange maskiner du vil koble til ruteren. Ruteren ble avviklet av produsenten, men kan fortsatt bli funnet på Internett gjennom ulike forhandlere.

Bruksanvisning

1 Slå av kabel- eller DSL-modem. Hvis modemet ikke har en power-knappen, koble den fra strømuttaket eller ta ut batteriet.

2 Plugg inn en Ethernet-kabel til "WAN" porten på baksiden av Dynex ruteren.

3 Koble den andre enden av Ethernet-kabelen til "Ethernet" port på baksiden av modemet.

4 Koble til modemet og slå den på igjen. Vent til modemet til initial mens den slår seg på og kobler seg til Internett. Når "Internett" eller "bredbånd" lampen lyser grønt, er den klar til bruk.

5 Koble strømadapteren for Dynex ruteren til et strømuttak. Når ruteren initialiseres, "WAN" LED-lys lyser, indikerer den har en Internett-tilkobling.

6 Koble en annen Ethernet-kabel til en av de "LAN" porter på Dynex ruteren og koble den til Ethernet-kontakten på datamaskinen. Du kan koble til opptil fire datamaskiner eller andre Internett-enheter som bruker Ethernet-kabler.

7 Slå på datamaskinen.

8 Åpne datamaskinens nettleser, skriv inn "http://192.168.0.1" i adressefeltet og trykk "Enter". Hvis du blir bedt om brukernavn og passord, skriv "admin" som brukernavn og la passordfeltet stå tomt.

9 Klikk "Kjør veiviseren" for å starte tilkoblingsveiviseren.

10 Skriv inn et passord for nettverkskontoen og klikk "Next".

11 Velg tidssone fra rullegardinlisten, og klikk "Next".

12 Velg typen nettverkstilkobling hvis konfigurasjonsveiviseren er ute av stand til å avgjøre det for deg. Kontakt Internett-leverandøren for å få informasjon om hva slags tilkobling du har. Klikk "Next" for å fortsette.

1. 3 Angi innstillingene for nettverkstypen. Denne informasjonen er gitt til deg av din internettleverandør. Klikk "Next" for å fortsette.

14 Klikk "Start" for å lagre innstillingene og starte ruteren. Klikk på "Close" for å avslutte innstillingsmenyen.