Instruksjoner for et Creative Labs lydkort

Creative Labs lydkort er multi-media add-in komponenter for datamaskiner. Den primære funksjonen til lydkortet er å ta over ansvaret for behandling og gjengivelse av lyd fra en hvilken som helst om bord lydprosessering brikkesett. Disse kortene varierer i pris fra $ 20 til $ 400 og opp som i 2009, avhengig av hvor mye prosessorkraft ønsket av forbrukeren. Lydkort kobles direkte til hovedkortet, og har sine egne dedikerte kommunikasjonskanaler og minne for system interoperabilitet.

Lydkort grensesnitt

Dagens lydkort generelt koble til et hovedkort benytte ett av to grensesnitt: PCI-grensesnitt, som er den eldste av disse to koplinger, og den noe nyere, men raskere PCI-e 2.0-grensesnitt. Tilgjengeligheten av lydkort for PCI connective grensesnittene er raskt minkende til fordel for PCI-e 2.0, da det gir en raskere grensesnitt og mer elektrisk kraft til kortet.

fysisk Installasjon

Slå av datamaskinen, fjern tilgangspanelet på datamaskinen og installere kortet inn i en ledig hovedkort grensesnittspor. Etter denne prosedyren er fullført, må du skifte tilgangspanelet side og gjenopprette strømmen til datamaskinen. Koble datamaskinens høyttalersystemet til de nylig tilgjengelige porter eksponert på baksiden av saken ved det nye lydkortet. Slå opp høyttalerprodusenten installasjon dokumentasjon for riktig tilkobling til lydkortet.

Programvare og drivere

Etter den fysiske installasjonen av kortet er fullført, starte opp operativsystemet. Installer maskinvaredrivere som fulgte lydkortet du har kjøpt. Hvis det er mulig, kan du gå til produsentens hjemmeside for de mest up-to-date versjon av enhetens drivere. Når disse driverne er installert, kan du finne annen verdifull programvare på driver-CD som fulgte med lydkortet, for eksempel lyd programvare for forbedring for HD-film visning eller spill.