Instruksjoner for Targus 32 i en minnekortleser

Targus 32 i en minnekortleser er en USB-basert ekstern minnekortleser. SD, CF, Memory Stick og MMC er bare noen av de støtte minnekortformater. Targus 32 i en minnekortleser er en bærbar enhet som er kompatibel med alle datamaskiner som har USB-innganger. Ved hjelp av datamaskinens filbehandling system (Windows Explorer), kan du enkelt overføre filer til og fra kort plassert inne i minnekortleseren.

Bruksanvisning

1 Koble Targus 32 i en minnekortleser til en ledig USB-port på datamaskinen. Etter noen sekunder vil datamaskinen gjenkjenne enheten. Sett inn driver-CD i datamaskinens CD-stasjonen. Klikk "Next". Klikk "Finish" for å starte installasjonen av driveren.

2 Sett minnekortet inn i Targus 32 i en minnekortleser.

3 Klikk på "Start" -ikonet i oppgavelinjen i Windows. Klikk på "Min datamaskin". Leseren vil bli oppført som to forskjellige stasjoner, F og G-stasjoner. Avhengig av hvilken type minnekort du har satt inn, vil du bruke den ene eller den andre når du velger stasjoner. Hvis du er usikker på hvilken det er, prøve dem begge. En vil gi deg en feil, og den andre vil åpne roten lagring katalogen (der alle filene er lagret) av kortet.

4 Dra og slipp filene du ønsker å plassere på kortet inn i roten lagring katalogen. Hvis du vil overføre filer fra kortet til datamaskinen, høyreklikker filene du vil overføre, klikk på "Send til" og velge destinasjon på datamaskinen (f.eks Mine dokumenter eller Desktop).