Intel Core 2 Quad prosessor Q8300 Informasjon

Debuterte i slutten av 2008, er Intel Core 2 Quad prosessor en mikroprosessor fra Intel Corporation, den største halvlederprodusenten i verden. Laget spesielt for bærbare PC-er, er dens karakteriserer sine fire kjerner, og dermed klassifiseringen som en quad prosessor.

Antall kjerner

Intel Core 2 Quad prosessor har fire kjerner, noe som betyr at den har fire prosesseringsenheter - to små, 164-kvadrat-millimeter blokker av halvledermateriale, hver med to kjerner. Dette gjør det mer kraftfulle enn dual-core prosessorer, som har to kjerner, eller single-core prosessorer, som har en.

hastigheter

Behandlingen hastigheten til Intel Core 2 Quad prosessor er 2,5 gigahertz (GHz). Dens fremre bus hastighet - det vil si, hastigheten på prosessorens dataoverføringen banen til maskinen - er 1333 megahertz (MHz).

Technologies

Intel Core 2 Quad prosessor har en rekke teknologier, inkludert 64-bits arkitektur, Speedstep for å spare energi og termisk overvåking for å hindre overoppheting. Mangler, derimot, er noen teknologier som finnes i andre Intel-prosessorer, nemlig hyper-threading for å forbedre behandlingen effektivitet.