Interaktive Forensic Games

Interaktive Forensic Games


Med populariteten til rettsmedisinske TV-programmer siden begynnelsen av det 21. århundre, har folk blitt mer og mer interessert i rettsmedisinske undersøkelser. Folk som ønsker å undersøke et åsted uten å måtte ta faktiske detektiv klasser kan spille en rekke gratis retts spill online. Disse spillene kan du søke åsteder for fingeravtrykk, bullet foringsrør, sko utskrifter og dekk spor for å løse kriminalitet.

"The Hidden Mine"

"The Hidden Mine," tilgjengelig på Tru TV nettsted, følger fire rettsmedisinske forskere fra Las Vegas som snubler på en legendarisk gullgruve i Nevada-ørkenen. Morgenen etter oppdagelsen, oppdager de at en av lagets medlemmer har forsvunnet sammen med gull. Din nødt til å finne den savnede medarbeider og gull på kortest mulig tid ved å undersøke ledetråder som skoen utskrifter og hjulspor. Du får poeng ved å undersøke steder og finne noen av de savnede gull nuggets.

"innbrudd Bonuser"

I "The Case for innbrudd Bonuser" du må undersøke tyveri av en trelast selskapet bonuser for sin undersøkelse team. Tyven eller tyvene stjal safen som inneholder penger fra formannen trailer. Før spillet begynner, kan du undersøke filer og bilder av de seks medlemmene som også er den eneste mistenkte. Klikk på "Play" når du har lest alle sine filer. Undersøke åstedet ved å klikke på deler av kontoret med musen. Du kan finne dette spillet på Tru TV nettsted.

"Fingerprint Game"

Også tilgjengelig på Tru TV nettsted, "Fingerprint Game" er et enkelt spill der du må matche en delvis avtrykk med en av fem utskrifter. Ta en titt på print, sammenligne den sett av utskrifter, og klikk på avtrykk du tror det passer.

"På rømmen"

I "On the Run", tilgjengelig på Investigation Discovery nettstedet, spiller du en trainee detektiv som har til å løse fire saker til å bli forfremmet til direktør for avdeling for rettsmedisinske undersøkelser. Studer hver åstedet ved å undersøke ledetråder med musen. Du har en begrenset mengde tid for hver undersøkelse, så hastighet teller. Når klokken stopper, må du svare på en rekke spørsmål om saken. Hvis du var grundig, vil du ha de riktige svarene.