Jeg kan ikke finne min sang på iTunes

Apples iTunes-spilleren fungerer som en digital medieenhet, som kan lagre tusenvis av musikkfiler i tillegg til annet innhold. Hvis iTunes-musikkbiblioteket blir større enn du kan klare seg med en tilfeldig blikk, kan du finne det vanskelig å finne en bestemt sang når du trenger det. I noen tilfeller kan du til og med miste tilgang til hele biblioteket, spesielt når du oppgraderer til en ny iTunes versjon eller overføre et bibliotek fra en annen datamaskin. Uansett årsak til å miste sanger, kan du bruke iTunes 'innebygde funksjoner for å finne de manglende spor.

Bruksanvisning

1 Åpne iTunes, og klikk på "Music" -fanen i venstre kolonne. Din komplette listen over tilgjengelige sanger vises i en liste til høyre. For å sortere sanger etter tittel, klikk på "Navn" overskriften på toppen av listen. For å sortere sanger etter artist, klikk på "Artist" overskriften. Du kan også sortere etter album, sjanger eller andre attributter. På menylinjen, klikk på "View" og deretter "Vis alternativer" for å se en fullstendig liste over kategorier som du kan sortere bibliotekene.

2 Klikk på den hvite "Søk" boksen i øvre høyre hjørne av iTunes-vinduet, og skriv inn informasjon som kan være inneholdt i sangens informasjonskoder. For eksempel, for å finne "Yesterday" av Beatles, kan du skrive inn "Beatles", "Yesterday" eller "Hjelp" (navnet på albumet som sangen først dukket opp). Relevante resultater vil dukke opp i musikkbiblioteket som du skriver.

3 Finn sanger i henhold til den omtrentlige tiden da du lastet ned eller importert dem. Noen sanger, særlig dem som er importert fra CD-er, kanskje ikke relevante informasjons koder, men kanskje bare har generiske tagger som "Track 01" og "Ukjent artist", og dermed gjør et søk umulig. På menylinjen, klikk på "View" og deretter "View Options" og merk "Dato tilføyd." Klikk på "Dato" overskriften på toppen av musikkbiblioteket ditt og finne alle sangene lagt til rundt den tiden da du først importert sangen (e) du håper å finne. Hvis noen av sangene har tvetydig informasjon, dobbeltklikker du dem til å lytte. Fortsett til du finner din manglende sang (er).

4 Finn musikkbiblioteket på harddisken. Hvis for noe grunn du har forlagt hele biblioteket, kan du manuelt laste det opp igjen til iTunes musikkbibliotek. Åpne din "Preferences" (under "iTunes" drop-down menyen i Mac eller "Edit" -menyen i Windows). Klikk "Avansert", velg "Change" og bruke navigeringsboksen for å velge "iTunes Music" eller "iTunes Media" -mappen. Mac-brukere finner mappen ved å velge "Macintosh HD" og deretter "Musikk" og deretter "iTunes" og deretter "iTunes Music". Windows-brukere velge sitt brukernavn -mappen, og deretter "Music" og deretter "iTunes" og deretter "iTunes Media . "