Kan du bytte ut den optiske stasjonen i MacBook?

Som med de fleste biter av noe som er utviklet av Apple, mange forbrukere be om MacBook optisk stasjon eller sin CD / DVD-stasjon, kan erstattes i tilfelle av en oppgradering eller CD-Rom svikt. Tydeligvis en rett erstatning kan gjøres, men en oppgradering er vanligvis hva folk flest er ute etter. Hvis du er kjent med bærbare datamaskiner, kan du bytte din lei ComboDrive ut for en Superdrive i omtrent en halv time.

Installasjon

For en direkte erstatning av den optiske stasjonen, bare trekke MacBook fra hverandre og skru den gamle optiske stasjonen; unhooking ledningene for å gjøre vei for erstatning er en rask prosess. For å hindre skade på datamaskinen, må du kontrollere at batteriet har blitt trukket ut og noen makt til Macbook er koblet fra før du arbeider på innsiden av den bærbare datamaskinen. Også inne i batterirommet vil det være en liten åpning mellom serienummeret og porten. Trykk det for å fjerne eventuell statisk elektrisitet som kan være inne i maskinen, og oppbevar kraft ut av ledningene mens du er på jobb.

Når du oppgraderer stasjoner, vil prosessen være det samme som å installere den vanlige harddisken, men du må sørge for at du har mottatt de riktige driverne med stasjonen, slik at MacBook gjenkjenner den nye enheten i tilfelle den har en oppgradering som DVD eller CD-brenning. Hvis du installerer det og MacBook mener det er den samme stasjonen fra før, vil mange av de lovede funksjoner som ikke fungerer for bærbare.

Hvis du ikke har driverne, gå til Apple.com og inn i deres delen Nedlastinger. De har en kategori Drivers, hvor du vil være i stand til å laste ned de nyeste driverne for den optiske stasjonen og sørge for at alt fungerer på å tilbakestille datamaskinen når driverne er installert.

Finn en tutorial i Resources nedenfor om hvordan du installerer den optiske stasjonen, som inkluderer bilder, i tilfelle du blir borte underveis.