Kan jeg brenne YouTube-videoer til DVD?

YouTube handler om deling. Portalen er utviklet for å gi alle med et kamera og en bit av nerve - eller total mangel på selvbevissthet - en sjanse til å dele sine videoer med verden. Med en DVD-brenner og en liten nedlasting, kan du ta deling til et annet nivå, ved å brenne YouTube-videoer til DVD for å spille på alle DVD-spillere. Deretter kan du dele Piano Cat og Spør en ninja med alle.

YouTube Downloader

Først må du være utstyrt for å laste ned videoer fra YouTube, men - heldig for deg - et program er laget nettopp for dette formålet. Skriv YouTube Downloader (youtubedownload.altervista.org/download.htm). Denne lille programmet er gratis og helt nødvendig for å gripe videoer fra YouTube. Den kan settes til å integrere i nettleseren din og lar deg høyreklikke på en video fra YouTube for å lagre det i en rekke formater, eller du kan kjøre den som en frittstående applikasjon. Du kan velge å installere verktøylinjen YouTube Downloader for å gjøre lagring av videoer raskere.

Grab Videoer

Åpne YouTube Downloader og laste YouTube-favoritter i en ny nettleservindu. Kopier nettadressen til videoen fra YouTube og lim den inn i dataoverførte og deretter lagre filen lokalt. Hvis du har installert verktøylinjen, vil du være i stand til å bare laste ned videoer med ett klikk fra nettleseren. Gjenta denne prosessen med hver video du vil brenne til DVD. Det er best å holde alle nedlastingene i en mappe, og lagre dem som ett format, inkludert AVI. Du kan lagre i hvilket som helst format du vil, med unntak av FLV (Flash video), som alle andre videoformat i YouTube Downloader vil arbeide for å brenne en DVD.

Compile DVD

Windows Vista og Windows 7 har en innebygd program for å lage DVD-video kalt Windows DVD Maker. Programmet er rett fram, enkel å bruke og - best av alt - gratis. Det er integrert i Windows og håndterer DVDer automatisk. Når du er i Sett inn en tom DVD-plate i brenneren, vises et vindu som spør hva gjøre med media. Klikk "Brenn en video DVD med Windows DVD Maker" for å starte programmet og få brenne disse YouTube-videoer.

Ved hjelp av Windows DVD Maker

Klikk "Velg bilder og videoer" for å begynne å lage en liste over filer til å brenne på en DVD i Windows DVD Maker. Deretter klikker du "Add items" og bla deg frem til mappen der du lagret alle dine YouTube-videoer. Velg filene du ønsker å brenne til DVD, og ​​klikk "Legg til filer." Du kan bruke programmet til å ordne filene på platen, opprette og redigere titler for hver video, og sette opp en komplett DVD-menyen. Lek og endre teksten, og deretter når du er klar, klikker du på "Brenn DVD Video" og følg instruksjonene for å slå dine YouTube-klipp i en spillbar DVD.