Kan jeg bruke en Free Agent / resepsjon for å sikkerhetskopiere to ulike datamaskiner?

Kan jeg bruke en Free Agent / resepsjon for å sikkerhetskopiere to ulike datamaskiner?


harddisk En datamaskin kan mislykkes uten forvarsel. En trygg og sikker måte for å unngå tapte datafiler bruker en ekstern lagringsenhet, som Freeagent Desk. Men denne stasjonen har back-up begrensninger som involverer to forskjellige datamaskiner.

Identifikasjon

Freeagent Desk eksterne lagringsenheter tilbyr flere modeller av varierende minnestørrelser, fra 500 gigabyte (GB) til 2 terabyte (TB). Den eksterne harddisken kjører med Seagate Manager-programvare for automatisk sikkerhetskopiering til datamaskinen som er tilknyttet.

Egenskaper

The Freeagent Desk stasjonen kan ikke sikkerhetskopiere to forskjellige datamaskiner. Den fysiske stasjonen og medfølgende programvaren må konfigureres av brukeren for sikkerhetskopiering av filer av en bestemt datamaskin. En egen Freeagent Desk stasjonen bør legge til en annen datamaskin hvis backup er nødvendig.

betraktninger

Freeagent Desk kan koble mellom forskjellige datamaskiner for synkronisering av filer. Alle tilkoblede datamaskiner bruker de delte og oppdaterte filer synkroniseres med Freeagent Desk, men backup bare skjer på en bestemt datamaskin.