Koble til trådløst internett

Når du bruker Internett hjemme --- spesielt hvis du planlegger å bo på samme sted mens du bruker den --- valget mellom å bruke en kablet eller trådløs tilkobling er en ubetydelig ett. Hvis du trenger å bruke Internett på farten, men er trådløst internett den mest praktiske og fleksible alternativet. Så lenge du har en kompatibel bærbar datamaskin, tilkobling til Internett trådløst er aa enkel, grei affære.

Bruksanvisning

1 Få innen rekkevidde av et trådløst Internett-tilkobling. For eksempel gå en kaffebar eller biblioteket som annonserer med Wi-Fi. Hvis posisjonen din ikke er i nærheten av et trådløst Internett-portal, vil du ikke være i stand til å få tilgang til Internett trådløst.

2 Åpne datamaskinens trådløse nettverket manager, plassert nederst til høyre på skjermen, og merket med en trekantet ikon på oppgavelinjen. Dobbeltklikk på ikonet for å trekke opp en liste over trådløse nettverk.

3 Koble til det trådløse nettverket som du har et passord. Klikk på navnet på det trådløse nettverket, og oppgi passordet hvis det er én. Hvis du ikke har et passord, spør nettverksadministratoren eller, hvis du er i en kafé eller annen detaljhandel spillested, attendent på vakt. Klikk på "Connect" og vent fem til ti sekunder før tilkoblingen skal opprettes. Begynn å bruke Internett.