Konvertering MPEG4 til AVI

MPEG-4 er et utviklings standard for media komprimering (både video og audio) som tar nytte av de nyeste komprimering og kvalitet metoder for å produsere overlegen HD-DVD-kvalitet. AVI er en eldre standard opprettet av Microsoft i 1992, og som i 2009, er fortsatt i utstrakt bruk, for det meste i utlandet og på bærbare enheter.

Konvertering Med Windows Media Player

Langt den enkleste måten å konvertere fra MPEG til AVI-formater er å bruke programvaren maskinen trolig kom med, Windows Media Player (WMP). WMP versjon 7 og over opprinnelig har muligheten til å konvertere mellom disse formatene med noen enkle museklikk. Laste opp mediet du ønsker å konvertere og under Fil, klikk på "Lagre som" og velg format (AVI) som du ønsker å lagre som. Det vil være noen størrelsesforskjeller, samt et minimalt tap i kvalitet kommer til en eldre beholder som AVI, men vanligvis er det ikke så merkbar.

AVI Versus MPEG-4

AVI, som tidligere nevnt, er en beholder og en måte for datamaskinen å forstå og lagre grupper av data sammen, i dette tilfellet, medier som lyd og video. Dette er litt forskjellig fra MPEG-4-standarden, som faktisk er en måte å lagre disse data i blokker, ofte referert til som "kodeker." Den største begrensningen av AVI er dårlig komprimering, slik at filene dine er mye større; også, dine proporsjoner når resizing vinduet til mediespilleren (eller på ulike TV-er, spesielt HD-ones), går tapt i oversettelsen.

Mer moderne standard

For tiden er det mer oppdaterte standarder med utvidelser som .mp4, .mov og * .wmp. Hver av disse standardene (MP4, Quicktime og Windows Media Player, henholdsvis) har en bred installere base, effektiv komprimering prosenter og evnen til å lagre media i HD-format.

Konvertering med andre programmer

Hvis du ikke har WMP (spesielt hvis du har en Apple-maskin), så er det vanligvis lettere å laste ned et konverteringsverktøy enn å installere WMP. De fleste av disse verktøyene er gratis eller åpen kildekode, og er lett tilgjengelig, for eksempel EZ MPEG til AVI Converter knyttet i Resources. Last ned og installer programvaren. Under File "Import" mediet du ønsker å konvertere, og deretter "Lagre som" det nye formatet forlengelse (i dette tilfellet, AVI).