Læring Underground Hypnosis Online

Læring Underground Hypnosis Online


Ifølge nettstedet Hypnosistechnique.com "Hypnose, i seg selv, er bare noen tilstand av mental og fysisk avslapning, sammen med en mer fokusert følelse av konsentrasjon." Du kan bruke hypnose for å i et forsøk på å bli kvitt dårlige vaner eller atferd eller holdninger. For eksempel, noen mennesker har brukt hypnose for å hjelpe seg selv eller andre, gå ned i vekt, slutte å røyke, eller få selvtillit. "Underground hypnose" refererer til en type hypnose i hvilke fag ikke vet at de blir hypnotisert. Det ligner på "mørke hypnose", dvs. skjult eller conversational hypnosis, bortsett fra at den bruker spesifikke teknikker utviklet av hypnotisør Taylor Starr.

Bruksanvisning

1 Besøk nettsiden Undergroundhypnosis.com. Kjent med bakgrunnen og historien til denne teknikken.

2 Klikk på linken nederst på siden som sier "Klikk her for å bestille hele kurset nå!" Skriv inn ditt kredittkort og faktureringsinformasjon. Du vil motta en kursmanualen og CDer klar til å laste ned til din datamaskin.

3 Last ned kursmanualen og CD nummer én. Kurset manuell gir en guide til hvor ofte du bør studere dette kurset, og hvordan du bruker teknikker lært i dag-til-dag liv. Bruk hodetelefonene når du lytter å stenge ute forstyrrende lyder.

4 Jobb deg gjennom CD-er hver dag på det angitte hastighet og regularitet spesifisert av håndboken. Betale spesiell oppmerksomhet til de tre hovedprinsippene i denne teknikken. "The Iron Man mønster", "The Black Mirror Operation" og "The No Cleaver Technique."

5 Øv ved hjelp av disse tre viktigste teknikkene i dag-til-dag situasjoner på jobb eller med venner og familie. Ikke forvent at det skal fungere helt umiddelbart. Du må kanskje lytte til hver leksjon flere ganger eller fortsette å øve inn teknikken før det fungerer konsekvent.