Link Regler for Craigslist

Craigslist er en ressurssterk nettbasert verktøy som hjelper deg med å selge og kjøpe ting, men det er et par Regler om du ønsker å inkludere koblinger i klassifisert annonsen. Bli kjent med disse reglene er nyttig å sørge for at annonsen ikke er rapportert av brukere og fjernet av systemet. De fleste brukere som legger inn følger disse reglene uten selv å vite det, men hvis du ser en upassende annonse på nettstedet kan du alltid flagge det.

Ulovlig

Craigslist Betingelser for bruk notater som linker i annonser er ikke tillatt å fremme ulovlig aktivitet som "ulovlig tjeneste eller salg av noen produkter salg som er forbudt eller begrenset av gjeldende lov." Disse inkluderer lover i delstaten California og andre steder, inkludert staten, provinsen eller landet der plakaten er bosatt.

virus

Lenker bør ikke bevisst videresende en Craigslist bruker til en nettside med datavirus eller et virus direkte som ondsinnet programvare kan skade en persons datamaskin uten deres viten. Hvis du kommer over en link som peker til en ekstern virus bør du gå tilbake til annonse å flagge det for upassende innhold.

Bedrageri

Du kan ikke legge inn linker på Craigslist som fører brukere til nettsteder som inneholder svindel, forsøke å få tilgang til noens personopplysninger eller bevisst bedra noen gjennom en handling av svindel. Hvis du kommer over en svindel eller forsøk på svindel bør du flagger på innlegg og også rapportere det til de rette myndigheter i staten, land eller region.

klikkbare lenker

Craigslist gradert system tillater bruk av HTML-kode i annonse oppføringer. Systemet slår også automatisk fulle nettadresser til klikkbare linker for sine brukere. For å gjøre din link klikkbar uten å bruke HTML-kode bare inkludere "http:. // & Quot; prefiks foran adresse ha en klikkbar link som er viktig å få trafikk fra annonsering til den tiltenkte ekstern nettside Hvis ikke riktig formatert koblingen. vil ikke være klikkbare, og brukeren må kopiere og lime inn lenken tar et ekstra trinn for å vise websiden.