Linksys Telefon Modem Feilsøking

Linksys Telefon Modem Feilsøking


Linksys gir nettverksløsninger for en rekke ulike Internett-forbindelser, inkludert DSL, trådløse nettverkssystemer og til og med oppringt. Populære modemet systemer inkluderer Linksys 'PAP2 telefon adapter system, som gjør det mulig for kundene å snakke ved hjelp av en VoIP (Voice over Internet Protocol) tilkobling.

tilkoblinger

Begynn feilsøking ved å sjekke alle tilkoblinger. Tilkoblinger for et modem VoIP-systemer er generelt svært enkel: du vil ha en telefonkabel kobler ruteren til telefonen, en Ethernet-kabel som kobles til ruteren til datamaskinen, en kabel som kobles mellom modemet og ruteren, modemene egen kabeltilkobling og strømledninger for både ruteren og modemet. Sjekk alle disse sammenhengene, og sørge for at de er på plass og ser ut til å være i drift på riktig måte. Et lys vil skinne på det punktet av Ethernet-tilkobling hvis de fungerer som de skal. Hvis du fjerner noen av kablene, sørg for at du slår hele systemet av og deretter på igjen for å hjelpe tilbakestille det. Vent minst to minutter før du slår på strømmen igjen.

Hvis du bruker en ruter, bør den plasseres mellom modemet og telefonadapter enhet. Sørg for at alle sine tilkoblinger er riktig vedlikeholdt også.

LED Lights

Linksys enheter leveres med LED-lys som viser statusen til ulike sammenhenger. Du kan se disse tilkoblingene for å få en god ide om hvor problemet kan ligge. Strøm lys, for eksempel, vil blinke blått når det arbeider med en firmware oppgradering eller tilkoblingstesten, noe som kan forklare hvorfor tilkoblingen vil ikke fungere skikkelig. Det vil fortsatt være en fast blått når enheten er klar til å koble til Internett, og det lyser rødt hvis en intern feil er funnet.

Likeledes vil Ethernet lyset blinke blått når det er å laste ned eller sende informasjon, og vil holde seg hvis en tilkobling er opprettet, men ingen informasjon blir sendt. Det finnes også en tilsvarende sett med lys for telefonforbindelsen, noe som kan vise om enheten fungerer og som regel om noen innkommende samtaler blir forsøkt eller mottatt. Sjekk alle disse lysene for å få et bedre inntrykk av hvor problemet ligger. Hvis du er bekymret for at tilkoblingen er for treg, kan du prøve å ta en test av hastighet tilgjengelig på nettet for å teste hastigheten din.

VoIP Spesifikke problemer

VoIP-systemer krever firmware-oppdateringer for å jobbe videre. Hvis VoIP ikke fungerer og all maskinvaren virker i orden, kontroller at du har den nyeste firmware oppdateringer er lastet ned fra Linksys nettside. Hvis tilkoblingen fungerer, men du opplever tilkoblingsproblemer, da det kan være din Internett-hastigheten som er problemet. Se etter et nettsted som lar deg utføre en MOS test som tester dine VoIP evner ved å lage en automatisk kalt (testyourvoip.com og lignende nettsteder fungere). Du kan prøve å oppgradere din Internett-tilkobling for å løse disse problemene.