Liste over gratis webmails

Liste over gratis webmails


Send e-post programmer er tilgjengelig for forbrukermarkedet til rimelige priser, men den beste prisen er gratis, og det er mange funksjonsrike, web-baserte e-posttjenester som er tilgjengelige på Internett. De tre mest populære gratis webmail tjenester er Googles Gmail, Yahoo! Mail og Microsofts Windows Live Hotmail. Hver leverer gratis og abonnementsbaserte alternativer og tjenester.

Gmail

Googles inntreden i gratis web-basert e-post markedet gytt Gmail. Gmail er en gratis tjeneste som støttes av målrettet annonsering generert av skanninger av brukernes utgående og innkommende e-poster.

Gmail var den første av de gratis web-baserte e-posttjenester for å tilby en betydelig mengde lagringsplass, bumping bruker kapasitet opp til 1 GB. Andre tjenester fulgt, som tillater brukere å arkivere i stedet for å slette e-postmeldinger for å holde sin lagringskvote ned. Gmail tilbyr også: spamfiltrering, e-postvedlegg, mobil tilgang, chat, automatisk kryptering av e-poster for beskyttelse på usikrede trådløse nettverk og automatisk melding oversettelse av fremmedspråk.

Gmail har mottatt klager fra personvern talsmenn om politikken til å skanne en brukers e-post til å sende målrettet annonsering, men Google har uttalt denne politikken bedre serverer sine kunder.

Yahoo! Mail

Yahoo! Mail har tilbudt gratis web-basert e-post siden 1997. Med nesten 300 millioner brukere, er det ansett som den mest populære tjenesten på Internett.

Den gratis tjeneste kommer i to utgaver: en Ajax-drevet grensesnitt som ligner Microsoft Oulook og en forenklet versjon kalt Yahoo! Mail Classic som er mer grunnleggende. Brukere kan bytte frem og tilbake mellom versjonene enkelt.

I tillegg til å tilby mange av de vanlige tjenestene-spam filtrering, e-post vedlegg, chat, etc.-Yahoo! Mail tillater brukere å ha ubegrenset lagring av e-post, fjerner behovet for å slette filer for å møte kontogrenser. En betalt tjeneste kalt Yahoo! Mail Plus er også tilgjengelig, med perks som ingen grafiske annonser, de fleste spam-filtre og live kundebehandling.

Windows Live Hotmail

En av de første gratis web-baserte e-posttjenester som tilbys var Hotmail, som nå heter Windows Live Hotmail. Debuterte i 1996, ble Hotmail kjøpt av Microsoft i 1997 og omdøpt MSN Hotmail, deretter omdøpt igjen til dagens moniker i 2007.

Det gir brukerne 5 GB lagringsplass, som kan utvides, patenterte sikkerhetsfunksjoner og sømløs integrasjon med andre Windows-programvare som Kalender, Kontakter og Space. Chat er integrert med Windows Live Messenger.

Windows Live Hotmail bruker en Ajax-drevne grensesnitt som reagerer på hurtigtaster og strukturert syntaks søkeord (for eksempel "fra. Pappa" Når du setter opp en ny kontoer, kan brukerne velge mellom tre forskjellige domener: @ hotmail.com, @ live.com, eller @ msn.com.