Liste over MS Word-funksjoner

Du kan kjøpe Microsoft Word 2010 som et frittstående produkt, eller få tilgang til den gjennom kjøpet av Microsofts Office 2010 programpakken. Microsoft Word 2010 er kompatibel med Windows 7, Windows Vista og Windows XP 32-bit, men du trenger oppdateringspakker installert for å bruke den med de to sistnevnte operativsystemene. Datamaskinen trenger en 500 MHz eller raskere program til å kjøre Word 2010, samt en skjerm med en oppløsning på minst 1024 piksler ved 576 piksler. Mens du kan tenke på Microsoft Word som en enkel tekstbehandling verktøy, det tilbyr også en rekke funksjoner for å forbedre dokumenter og samarbeid.

Formatering og redigeringsverktøy

Du kan bruke skygger, refleksjoner og gradient fyller til tekst i Microsoft Word 2010, sammen med temaer som hjelper deg med å koordinere farger, fonter og grafiske formateringseffekter i hele dokumentet. Word 2010 gir deg muligheten til å beskjære, farge-korrekte og bruke kunstneriske filtrene til bildene du legger i dokumentene. En funksjon kalt SmartArt lar deg slå en punktliste til et diagram.

Samarbeid og gjennomgang

Hvis du arbeider med andre mennesker på prosjekter, kan du dra nytte av et verktøy som gjør at to brukere å gjøre endringer i et dokument samtidig. Du kan chatte med andre forfatter uten å forlate Word. Hvis du deler et dokument med andre via e-post, kan du konfigurere det slik at endringer kan bare foretas til visse deler av varen, eller kan bare endres av visse personer. Kategorien Word 2010 gjennomgang gir deg ett-klikks tilgang til sin rettskrivning og grammatikk, oversettelsesverktøy, en synonymordbok og dens ord teller verktøyet. Et annet alternativ kan du sammenligne to versjoner av et dokument.

Recovery And dokumentinformasjon

Word 2010 gjør det mulig for deg å gjenopprette versjoner av et dokument som du lukket uten å lagre. Den Siste ledd i filmenyen Word 2010 s gjør det lett å se dokumentene du har brukt nylig, uten å måtte huske hvor du lagret dem. Info linken viser deg hvilke tillatelser du har angitt for et dokument, og om det vil være enkelt for personer med nedsatt funksjonsevne å lese.

Sett Tools

Kategorien Sett inn i Microsoft Word kan du velge størrelsen på tabellen i rader og kolonner ved å markere et simulert bord i en rullegardinmeny. Som du endre merkede områdene, forhåndsvisning av tabellen som vises i dokumentet endres også. Et skjermbilde verktøyet lar deg velge en del webside, så setter bildet inn i dokumentet. Du kan også enkelt sette inn WordArt, drop caps, en dato og klokkeslett, eller et symbol fra verktøylinjen Sett inn.