Liste over verktøy inkludert i Photoshop Elements

Liste over verktøy inkludert i Photoshop Elements


Hvis du ønsker en funksjonell bilderedigeringsprogram uten Adobe Photoshop prislapp, er Photoshop Elements for deg. Det har de fleste av de samme verktøyene og funksjonene som Photoshop, men selges for $ 79,99 på tidspunktet for publisering. Verktøyene inkludert for Elements er perfekt for hjemmebrukere fordi de er de samme som Photoshop; alle grunnleggende redigeringsverktøy som de velger, form og pensel verktøy er de samme. Forskjellen er i funksjonene - Elements deler sine funksjoner i lett-å-bruke kategorier: organisere, fikse, skape og dele. Enten du er i digital scrapbooking eller bare ønsker å redigere bilder av venner og familie, har Elements de alternativene du ønsker i et bilderedigeringsprogram.

Fix Fotografier

Adobe Elements 9 har en rekke funksjoner, blant annet utvidet Photoshop-lignende funksjonalitet. Øyeblikkelig reparere bilder med en røde øyne redusering verktøy og forbedre hudens tone eller bleke tennene med penselverktøyet. Photo Merge verktøyet lager et panoramabilde ved å fylle kantene igjen av bilder og fikser belysning problemer i bildene dine. De "Spot Healing" verktøyet "børster" bort uønskede, rotete områder i et bilde og reparerer gamle fotografier. Bruk "skarpere" verktøy for å fjerne uskarpe bilder eller bruke farge verktøy for å endre bildet til svart og hvitt. Legg forskjellige effekter til fotografier som pop art, refleksjoner og Lømo-stil fotografering når du er ferdig.

Lag bilde

Som Photoshop, kan du skape bilder fra bunnen av med Elements med tradisjonelle bilderedigeringsverktøy du forventer: lassoen, pensel og lag verktøy. Enten du ønsker å bruke formen verktøy for å lage en logo eller legge personlighet til et bilde med tekst, har Elements verktøy med ekstra verktøy som skygge, slag, tetthet og hardhet. Mange Elements brukere dra nytte av disse verktøyene ved å lage en digital utklippsbok fra grunnen av i Elements.

Redigere og forbedre Video

Elements har et arsenal av verktøy for å lage profesjonelle videoer. Video verktøy bidra til å løse problemer med lydkvalitet, belysning eller ustø video og redigere lysbildefremvisninger som skal synkroniseres med dine favorittsanger. Dra-og-slipp-grensesnittet er intuitivt for uerfarne brukere, og du kan lage imponerende videoeffekter ved bruk av "InstantMovie" -verktøyet, som bruker filmteknikker rett fra Hollywood.

organisere alt

Mange av Element verktøy er funksjoner som de fleste kunder vil finne nyttig. I motsetning til Adobe Photoshop, alle bildene gå inn i "Planlegger", der du kan finne og vise bilder på harddisken din. Elements har en "People Recognition" verktøy som raskt tags kjente fjes. "Auto-Analyzer" verktøyet henter de beste bildene i Organizer i form av komposisjon og belysning og kvalitet.

Del Work

Elements har deling verktøy som Photoshop ikke har. Uanstrengt dele dine videoer og fotografier på Facebook og YouTube. Element er "fotooppsettene" verktøyet lar deg lage DVD-etiketter og utvikle dine egne digital utklippsbok sider som skal skrives ut. Du kan også dele bilder via websiden eller e-post med "Share" -funksjonen.