Macromedia Flash Instruksjoner

Macromedia Flash er brukt av designere og utviklere både å lage animasjoner og interaktive applikasjoner for web. Ikke bare kan du lage grafikk i programmet, men du kan også importere andre medier i filen. Macromedia Flash ligner på et bilderedigeringsprogram med bilderedigeringsverktøy og en verktøypanelet. Du kan legge til programmering til elementer på scenen ved hjelp av Action Script.

Komme i gang i Macromedia Flash

Hvis du er ny til Flash, utnytte "Hjelp" menyen for å komme i gang. Når du åpner Macromedia Flash, vil skjermen bli delt inn i seksjoner. Du vil se en scene hvor grafikk vises, en tidslinje som forteller Flash hvordan elementer vises på skjermen, bibliotek panel som holder din Flash media / grafikkfiler, og en "Handlinger" panel som lar deg legge til interaktivitet til Flash-fil. På venstre side av skjermen din, vil du se en Verktøy-panelet som lar deg utnytte ulike verktøy i din Flash dokumentet.

Du kan zoome inn på skjermen ved å velge "Zoom" verktøy fra verktøypanelet, og flytt skjermen rundt ved å velge "Hand" verktøyet. Ved å velge "Fyll Color" eller "Stroke Color" verktøy, kan du velge farger for slag eller farger som fyller elementene på scenen. Hvis du ikke ønsker å legge et strøk eller fyllfarge, klikker du på "Fyll Color" eller "Stroke Color" verktøyet og velg "No Color" verktøy fra verktøypanelet.

Opprette en Macromedia Flash-fil

For å opprette en ny Flash-dokument, velger du "Fil, Ny" fra verktøylinjen. Velg "Flash dokument" (standard), og klikk "OK." Du vil se en "Properties Inspector" nederst på skjermen som viser deg størrelsen på skjermen, publisere innstillinger og bakgrunnsinformasjon for dokumentet. For å tegne en firkant på scenen, velg "Rektangel" verktøy fra verktøypanelet. Holde nede "Shift" -tasten (for å lage et perfekt kvadrat), trekke ut plassen på scenen.

Macromedia Flash lar deg konvertere et objekt i Flash-filen til et symbol. Symboler er gjenbrukbare og lagre filen plass. For å konvertere rektangelet til et symbol, velger rektangelet ved å bruke "Selection" verktøy fra verktøypanelet og klikk på "Endre, Convert to Symbol". I "Convert to Symbol" dialogboksen, gi symbol et navn og en type og klikk "OK."

For å lage en animasjon i Flash, klikk på bildet du vil animasjonen å spille till (innen tidslinjen) og velg "Insert, Tidslinje Keyframe" fra verktøylinjen. Deretter velger du objektet på scenen og plassere den der du vil det skal vises under animasjonen.

Publisering og lagring av fil

Publisering ditt Macromedia Flash-fil kan du vise den i en nettleser og bruke "SWF" filen er knyttet til kontoen. For å publisere en fil, velger du "Fil, Publish Settings." Sett en hake ved "HTML" og "SWF" i Publish Settings dialogboksen og klikk "OK."

Velg "File, Save As" for å lagre Macromedia Flash-fil. Gi filen et navn og klikk "OK." Flash-filen vil bli lagret som en "FLA" fil.