Microsoft Network Monitor Tutorial

Microsoft Network Monitor Tutorial


Microsoft Network Monitor er en opprinnelige programmet i Windows-operativsystemet som er integrert i Task Manager. Denne Network Monitor programmet kan du overvåke ulike aspekter av datamaskinens aktive og inaktive nettverkstilkoblinger, inkludert hvilken hastighet de er koblet til og hvor mye data de sender over en Internett eller annen type nettverkstilkobling.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Windows Oppgavebehandling ved å trykke på tastene på tastaturet merket "Ctrl", "Alt" og "DEL". Dette fører til et nytt vindu for å utvide over hele skjermen. Fra dette vinduet klikker du på "Start Task Manager."

2 Klikk på "Nettverk".

3 Bruk linje grafer på toppen av Network Monitor for å se på dataoverføringshastigheter av Internett-tilkoblinger. Hver linje grafen er merket med navnet på Internett-tilkoblingen den representerer.

4 Bruk tabellen med informasjon i bunnen av Network Monitor for å spore statusen for Internett-tilkoblinger. Du kan se koblet hastighet (også kalt "Link Speed"), nettverket utnyttelse (prosentandel av båndbredde hver adapter bruker) og "Status" (om en adapter er aktivert eller frakoblet).