Min ekstern skjerm fungerer ikke når Koble min laptop til dokkingstasjonen

Min ekstern skjerm fungerer ikke når Koble min laptop til dokkingstasjonen


Selv om datamaskinen er bærbar, kan du bruke det på en eller to faste steder, for eksempel på et bestemt skrivebord hjemme eller på kontoret. Ved hjelp av en bærbar dokkingstasjon kan du raskt koble datamaskinen til en rekke eksterne enheter som for eksempel en ekstern skjerm hvor du bruker den oftest. Hvis det oppstår problemer med å koble til eller fra den bærbare datamaskinen fra sin dokkingstasjon, gjelder standard feilsøkingsteknikker.

Laptop dokkingstasjoner

En dokkingstasjon gjør bærbare datamaskiner til raskt å koble til og fra en rekke eksterne enheter uten plugges inn eller ut enkeltkabler. Når du er koblet til dokkstasjonen, en laptop funksjoner som ligner på en stasjonær datamaskin. De fleste dokkingstasjon tillate deg å kaste den bærbare datamaskinen flat og bruke en eller flere eksterne skjermer i stedet for den innebygde skjermen. Dokkingstasjon også vanligvis tilby flere ekspansjonsporter enn den bærbare datamaskinen selv. En dokkingstasjon er ikke en generisk perifer. Laptop-produsenter design og selge dokkingstasjon at paret bare med spesifikke datamaskinmodeller.

tastaturkommandoer

Hvis du opplever visningsproblemer på en ekstern skjerm når du kobler den bærbare datamaskinen til en dokkingstasjon, kan løsningen være så enkelt som et tastetrykk. Noen dokkingstasjon og de fleste bærbare datamaskiner har utpekt taster eller knapper for å angi når en ekstern skjerm er koblet til. Rådfør deg den trykte eller elektroniske manualen for din dokkingstasjon for hvordan vi styrer skjermen til en ekstern skjerm. Tilsvarende, kontakt din bærbare manuell eller web-basert støtte for slike funksjonstast eller tastekombinasjon på datamaskinen.

Se etter oppdateringer

Gitt samspillet mellom enheter, noen ganger produsenten eller en laptop og docking-stasjon kan ikke forutse alle mulige bruksmåter. Maskinvareprodusenten må også stole på tredjepartsleverandører, slik som de av grafikkbrikkesett, for komponenter og maskinvaredrivere. Det er mulig at problemene du opplever med en ekstern skjerm og docking-stasjon har blitt ivaretatt av en programvare eller driver oppdatering for systemet. Hvis du støter på et slikt problem, installere alle systemoppdateringer og se etter flere nyere maskinvare og grafikkdrivere for din modell på datamaskinen og dokkingstasjonen.

videre Feilsøking

Et bredt utvalg av maskinvare, programvare og operativsystem, kan bidra til å vise problemer gjennom en bærbar docking stasjon. Feilsøk problemet i en systemisk måte å isolere problemet. For eksempel finne ut om problemet er bare med en skjerm eller med alle monitorer du kobler til dokkingstasjonen. Finn ut om problemet er løst etter at du slår den bærbare datamaskinen av og på. Forsøk på å generere forhold der du kan konsekvent føre og kurere de skjermproblemer. Ikke nøl med å ta kontakt med produsenten av den bærbare datamaskinen for hjelp til feilsøking. Hvis datamaskinen er fortsatt under garanti og problemet beviser spesielt vanskelige og urovekkende, mener en annen modell laptop.