Min Skype Fryse Under skjermdeling

skjermdeling funksjonen Skypes designet for å ringe og motta videosamtaler, kan Skype venner for å se hva som skjer på dataskjermen uten å være fysisk ved siden av den. Skjermdeling fungerer som en skrivebordsdeling verktøy og kan brukes til å dele bilder og dokumenter. Sporadiske problemer som kan forårsake dette Luxembourg VOIP programmet til å fryse kan diagnostiseres og løses trygt.

symptomer

Når Skype fryser under skjermdeling, kan video på skjermen er statiske, vises hakkete eller stoppe helt. I de fleste tilfeller vil dette scenariet være uendret frem til videosamtale henger opp automatisk. Hvor lang tid det tar for samtalen til å henge opp kan variere avhengig av maskinens prosessorhastighet og minne. Når skjermen fryser, lyden fades også ut, selv med volumet skrudd opp.

årsaker

Skype er en båndbredde intensive program. Men hvor mye den bruker avhenger av funksjonene du bruker. Fordi den bruker internett og video for chatting, krever det en rask nettverkstilkoblingshastighet, og datamaskinen må ha tilstrekkelig minne. En datamaskin med minst 1 GHz CPU hastighet og 512 MB minne er nødvendig for skjermdeling. I tillegg vil programmet fryse når du skjermen aksje hvis nettverkstilkoblingen ikke oppfyller de anbefalte nedlasting og opplasting hastigheter. Skypes minimum nedlasting og opplastingshastighet for skjermdeling er 128 kbps; men du er mindre sannsynlig å kjøre inn feil hvis din bredbåndsforbindelse støtter den anbefalte hastigheten på 300kbps.

Solutions

Selv med et effektivt system, kan sporadisk frysing fortsatt forekomme, så starte Skype kan løse problemet. Hvis du bruker en datamaskin eller bredbåndstilkobling som ikke oppfyller Skype krav, avslutning av programmer som bruker volumer av CPU og bremse maskinen ned kan gi Skype en liten boost. I tillegg bør nettverks intensive programmer også stenges hvis du ønsker å forbedre skjermdeling. Hvis du åpnet flere som leser vinduer, lukke unødvendige vinduer kan også frigjøre båndbredde.

Tips og anbefalinger

Oppgradere til den nyeste versjonen av Skype kan forbedre skjermdeling. Hvis du bruker den nyeste versjonen, sjekk Skype nettstedet jevnlig for oppdateringer som tar feil og problemer. Hvis du bruker en datamaskin som ikke oppfyller minimumskravene til systemet er nødvendig for å forbedre Skype ytelse, vil frysing problemer vedvarer, så du må kanskje bruke en annen datamaskin eller oppgradere til en som oppfyller kravene. I tillegg kan treg nettforbindelse hastigheter som oppringt ikke håndtere Skype-funksjoner, så å oppgradere til en raskere bredbånd som oppfyller programmets krav vil forbedre skjermdeling.