Når jeg bruker du knappen på Facebook Hva skjer?

Når jeg bruker du knappen på Facebook Hva skjer?


Som Facebook utvider slik den lar folk kommuniserer, "Like" -knappen har blitt nesten allestedsnærværende på nettstedet. Knappen gir deg en mulighet til å la folk få vite hva du er interessert i, samt vise en forståelse for stillinger som dine venner. Der det var en gang en "Like" knapp, er det en "motsetning" linken, slik at du kan reversere prosessen.

sider

Når du treffer på "Like" -knappen øverst på en Facebook-side, er siden knyttet til din personlige profil. Produktet, kjendis eller virksomhet som siden representerer vises i "interesser" i profilen din. Når siden poster en link eller statusoppdatering, ser du en historie om det i din nyhetsstrøm på Facebook hjemmeside. Akkurat som med Facebook-venner, kan du velge å skjule en side fra din nyhetsstrøm hvis du ikke lenger ønsker å se sitt nye innhold.

innlegg

Trykke "Like" knappen under et nytt innlegg eller en kommentar av en venn, viser at du setter pris på innholdet. Enten du legge ut morsomme eller er enig med hva noen har skrevet, trykk på "Like" linken for å la plakaten vet at du har en positiv respons på det. En melding kan også bli liggende under en kommentar eller post til å utdype hvorfor du klikket "Like".

publisering

Når du treffer på "Like" -knappen på en Facebook-side en ny historie er publisert på veggen som informerer dine venner om det. Historien vil også vises i nyhetsfeed av personer som er koblet til deg. Smak en venns innlegg eller en kommentar vil føre til en liten link som sier "[Ditt navn] liker dette" å bli publisert under det opprinnelige innholdet, men ingen historie er publisert til din egen vegg eller andres nyhetsstrøm.

betraktninger

Når du liker en persons kommentar eller innlegg, mottar hun et varsel øverst på hennes Facebook-skjermen i form av et lite rødt flagg. Ved å klikke på flagget bringer opp en kort melding som vil fortelle henne som del av innholdet du trykke "Like" på. Like en side vil gi tillatelse til siden for å bruke miniatyr på siden, og du kan også vises i reklame for siden.