Nero 9 maler er ikke Installere

Nero Burning ROM versjon 9 er et program som lar deg lage og brenne ulike typer optiske plater. Hvis en bestemt Nero 9 malen ikke installere seg på din kopi av programmet, kan dette være for et par forskjellige grunner. Eliminere disse årsakene én etter én for å bli maler installert lettfattelig.

Bruksanvisning

1 Kontroller at malene som du har lastet ned er faktisk designet for Nero 9, og ikke den nyere Nero 10 eller en eldre versjon, som Nero 8. Gå tilbake til siden på Nero nettsted der du lastet ned malen og se etter "kompatible versjoner" liste. Hvis malen ikke ble laget spesielt for Nero 9, vil du ikke være i stand til å installere det på din kopi av programvaren.

2 Kontroller at Nero 9 program at malen var ment for er installert på datamaskinen. Ikke alle maler er designet for hoved Nero Burning ROM programvare, som mange er designet for Nero Vision eller Nero Recode.

3 Logg inn som datamaskinens administrator. Administratorkontoen på en PC har evnen til å begrense visse tillatelser sekundære kontoer. Hvis den sekundære kontoen har vært begrenset til et punkt der det ikke kan installere programvaren, er du ikke kommer til å være i stand til å installere Nero 9 maler.

Hint

  • Hvis du har fulgt disse trinnene og maler fortsatt ikke vil installere, må du kanskje kontakte Neros teknisk støtte.