Notebook reparasjon tips

Notebook reparasjon tips


På grunn av den høye prisen for en bærbar datamaskin, vil du sannsynligvis ønske å reparere den bærbare PCen når noe går galt, enn å bytte den. Imidlertid kan datamaskin reparasjon bli dyrt. Vurdere muligheten for å gjøre mindre reparasjoner på den bærbare datamaskinen. Å vite noen reparasjon tips kan forhindre å måtte ansette fagfolk.

Verktøy

Før du setter deg ned for å jobbe på den bærbare datamaskinen, sørg for at du har de riktige verktøyene for bærbare reparasjon. Du bør ha Phillips-skrutrekkere i størrelser "type one" og "type null" for de små, spesialiserte skruene som brukes i bærbare datamaskiner. En elektrostatisk utladning matte er nødvendig for å hindre forårsaker flere problemer for datamaskinens deler gjennom statisk elektrisitet. Long-nese pinsett og nebbtang er nyttige for håndtering fin datamaskin deler. For de som planlegger å gjøre datamaskin reparasjon på regelmessig basis, kan det være verdt å investere i et par av elektrostatisk utladning håndleddstropper.

Dis-montasje

Du bør aldri ta en datamaskin fra hverandre med mindre du har en bestemt plan, og det er absolutt nødvendig. Hvis du tar den bærbare fra hverandre, bør du gjøre det i et rent område for å unngå støv og andre forurensninger kommer inn i datamaskinen. Hold alle dine løse skruer på et trygt sted, og med sine tilhørende deler. Noter alle tilkoblinger før du kobler dem. Ikke bruk skrutrekker til å løsne deler. Hvis en del ikke vil flytte sørge for at du ser etter skruer som du kan ha gått glipp av å unngå å bryte deler.

håndbøker

Når du gjør noen reparasjoner til datamaskinen, er det viktig å ha reparere manuell beregnet på datamaskinen din. Reparasjonen håndboken vil hjelpe deg å vite hvilke deler på bestilling basert på datamaskinens serienummer. Tjenesten guiden inkluderer også en feilsøkingsdelen for din modell. Håndboken gir også dis-montering guider og ledningsnett konfigurasjoner.

sikkerhetskopiering

Få ting kan være mer frustrerende enn å miste alle datamaskinens data. Før du utfører eventuelle reparasjoner, ta sikkerhetskopi av harddisken din helt. Sikkerhetskopiering er spesielt viktig for harddisk reparasjon, men du kan oppleve problemer med harddisken etter noen form for reparasjon.