Office Standard Vs. Pro

Office Standard Vs. Pro


Siden 1989 har Microsoft utviklet en rekke forretningsrelaterte programmer for sin Windows-operativsystemet. Disse programmene er samlet inn i en suite kjent som "Microsoft Office", og nye versjoner er vanligvis utgitt sammen med nye versjoner av Windows-operativsystemet. Microsoft Office 2007 har to ulike versjoner av denne suiten: Standard og Professional. Velge suite som er riktig for deg, avhenger av dine spesifikke forretningsbehov.

Adgang

"Microsoft Access" er en database program som tillater brukere å utvikle sine egne databaseapplikasjoner for å bedre håndtere sin informasjon. Dette programmet kommer pakket med Office Professional, men kommer ikke med Standard Suite.

Forlegger

Mye som "Microsoft Word", "Microsoft Publisher" er et desktop publishing program. Men "Publisher" legger større vekt over layout og design av en side, i stedet for tekst. Dette programmet, som "Access," er tilgjengelig med Office Professional, men ikke standard.

Systemkrav

Mens både Standard og Professional Office-pakker vil bare kreve at du har riktig Windows-operativsystemet for å kjøre skikkelig, vil de ekstra programmene som følger med Professional suite krever at du har mer plass på harddisken enn standardpakken.

Koste

Office Professional er langt dyrere enn standardpakken. Professional vil vanligvis selger på $ 100 mer enn Standard i noe utsalgssted (per juni 2010).

Konklusjon

Velge den beste Office-pakken vil i stor grad avhenge av dine forretningsbehov. Hvis du føler at du ikke trenger ekstra programmer som Professional Suite gir, så ville det ikke være noen grunn til å bruke de ekstra pengene som kreves.