Planlegging og installere IBM eServer X3 Arkitektur servere

Planlegging og installere IBM eServer X3 Arkitektur servere


IBM eServer X3 familie ble utgitt i 2005, og den representerer den tredje generasjonen av Enterprise X-Architecture servere fra IBM. X3 servere er rettet mot ulike kunde klasser med forskjellige krav, slik som høy prosessorkraft, høy minnebåndbredde eller høy lagringskapasitet. Selv om X460, X366 og X260 har ulike konfigurasjoner, men de deler noen felles komponenter, for eksempel prosessorkortet eller minnekortet. Imidlertid er hver modell utformet med en spesifikk mål-publikum i tankene.

Bruksanvisning

1 Etablere oppgavene serveren din må utføre i utgangspunktet, slik at du kan velge riktig produkt. Den X260 er rettet mot kommersielle bruksområder som krever mye lagringsplass, mens X360 er mer egnet til e-handel, e-post og databaser håndtering oppgaver. Den X460 er den kraftigste i serien, og det er forutbestemt for konfigurasjoner som krever mye prosessorkraft og store mengder RAM.

2 Planlegge på forhånd. Finn ut om du skal bruke en oppskalering eller en skala-out konfigurasjon når du trenger å utvide. Oppskalering betyr å knytte flere servere sammen på en jernnivå, mens utskalerings- konfigurasjoner fordele arbeidsmengden over flere servere koblet ut i et nettverk. Bare X460 støtter oppskalering konfigurasjoner.

3 Kjøp ønsket server og installere et operativsystem. X3-serien støtter både 32-bit og 64-bits operativsystemer og applikasjoner, så velg adekvat løsning for deg basert på dine behov.

Hint

  • Ha en spesialist installere og konfigurere serveren din. Selv de mest kraftige konfigurasjoner vil ikke fungere til sitt fulle potensial dersom ikke satt opp og konfigurert riktig.
  • Før utvide til en skala-out konfigurasjon, bør du vurdere å oppgradere serveren for å maksimere sitt potensial. Både X260 og X360 servere kommer med bare en installert prosessor, men støtte for opptil fire prosessorer. Mengden RAM kan også økes.
  • Når nå en storstilt konfigurasjon, må du utføre serverkonsolidering å sikre enkelhet og maksimal effektivitet.