Problemer med firefox.exe Styre CPU

Problemer med firefox.exe Styre CPU


En datamaskin sentrale processing unit er ansvarlig for å hente instruksjoner fra flere forskjellige programmer og utfører dem. Raskere CPUer som finnes i moderne datamaskiner, prosess instruksjoner raskere enn sine kolleger gjorde på 90-tallet. Hvis du oppdager at nettleseren Firefox er å ta kontroll over din CPU, det er skritt du kan ta for å oppleve mer hyggelig og produktiv.

Firefox CPU-bruk

Mozilla, Firefox trakter, bemerker at leseren kan "kreve betydelige ressurser CPU" når du utfører vanlige surfe oppgaver. Selskapet har også anbefaler å installere den nyeste versjonen av Firefox; den håndterer CPU behandling mer effektivt. Hvis du vil se din nåværende Firefox versjonsnummeret, klikker på den oransje "Firefox" -knappen i nettleseren øvre venstre hjørne for å vise en rullegardinmeny. Hold musen over "Hjelp" -menyen på at menyen og klikk "Om Firefox." Hvis nettleseren din har en menylinje i stedet for en Firefox-knapp, klikker du på "Hjelp" -knappen på den menyen og velg "Om Firefox" for å vise nett~~POS=TRUNC leseren~~POS=HEADCOMP din versjonsnummer.

Oppdager Høy CPU-bruk

Når datamaskinen bremser ned plutselig, kan noen av programmene være problemet. Hvis Firefox blir treg eller ikke svarer, kan det være en kontrollerende CPU. En måte å kontrollere dette på er å sjekke Firefox CPU statistikk i Oppgavebehandling. Dette programmet viser CPU-bruk, minne og annen systeminformasjon om alle programmer som kjører. Hvis du vil vise Oppgavebehandling, høyreklikk systemklokken på oppgavelinjen og velg "Start Task Manager." Når de blir spurt hvor det er åpent, kan du klikke på "Programmer" -fanen for å se hvor mye CPU Firefox bruker.

Temaer og utvidelser

En del av moroa med å bruke Firefox er å installere temaer og utvidelser som forbedrer leseopplevelsen. Disse temaer og utvidelser kan også ta kontroll over din CPU. Du kan finne ut om en av dem som forårsaker problemet ved å skrive ned den gjeldende Firefox CPU-bruk verdi og lukke nettleseren. Hvis du starter Firefox på nytt i sikkermodus, kan du sjekke CPU-bruk igjen og sammenligne to verdier. Mens i sikkermodus, temaer og utvidelser er deaktivert. Hvis Firefox bruker mindre CPU i sikker modus, som betyr vanligvis at en av dine temaer eller utvidelser som forårsaker problemet. Hvis dette er sant, kan du deaktivere disse elementene en etter en til du oppdager en som er tidkrevende CPU-ressursene.

Andre CPU Issues

Mozilla anbefaler å installere de nyeste Firefox plug-ins. Plug-ins er Firefox komponenter som hjelper leseren skjermen ulike typer filer som kan oppstå mens du surfer. Sjekk din plug-ins ved å gå til Firefox Sjekk din Plug-ins webside (se Ressurser for en link). Du kan også redusere Flash player CPU-bruken ved å høyreklikke på en video som spilles og klikke på "Settings" for å åpne et lite vindu. Du kan deretter klikke på ikonet i at vinduets nedre venstre hjørne for å åpne et display som avslører Enable Hardware Acceleration boksen. Sett en hake i den boksen for å gjøre Flash arbeide mer effektivt.