Problemer med Netflix Roku nedlastingerRoku Netflix Player er en medie streaming enhet som gjør det mulig for brukere å se filmer fra sine TV. Roku er blant de minst kostbare instant streaming enheter. Og det har flere funksjoner enn sine nærmeste konkurrenter som for eksempel Xbox 360, PlayStation 3 og Wii. Men alle enheter, inkludert Roku-spiller, har problemer med stream kvalitet, hastighet og tilkobling.

kabling

Det vanligste problemet med Roku nedlastinger er løse ledninger. Sjekk at VGA er HDMI og Ethernet-kabler ordentlig koblet til enheten. Sørg for kabling er fri for feil og knekk, og henger med litt slakk i wiren. Undersøk tilkoblingen fra telefonlinjen til nettverkskortet også.

Hastighet

Internett-forbindelsen og trafikken på Netflix nettsiden påvirke hastigheten som innholdet bekker. Selv om du ikke kan påvirke antallet brukere som Netflix, kan du investere i en høyhastighets Internett-tilkobling. Netflix gjør en innsats for å avbryte avspillingen en gang for å unngå stadige hang-ups. Men dette vil ikke avhjelpe hastighet problemer for alle brukere. Maksimer in-house komponentene hvis du har tenkt å se mye av streamet innhold via Netflix.

Kvalitet

Brukere som har vært med Netflix fra begynnelsen si det har vært en alvorlig nedgang i videokvalitet når streames via Roku enheten. Ulike faktorer påvirker kvaliteten på streaming filmer. Modellen av Roku du har kan være konstruert for standard-definition (SD) streaming i stedet for high-definition (HD). Filmene du streaming kan være lav kvalitet filer eller dårlig kodet. En langsom tilkoblingshastighet ber Netflix-servere for å redusere videokvalitet, og filmen i seg selv kan være svært gammel.

Netflix konto

Det kan være et problem med Netflix-konto. Sjekk at regningen er betalt, er abonnementet aktiv, og du ikke har nådd maksimalt tillatte enheter. Hvis du har enheter som du ikke bruker lenger for Netflix streaming eller du deaktivert Roku-spiller, kan du besøke "Min konto" innstillinger på Netflix nettsiden for å oppdatere enhetslisten din.