Problemer med Skype 2.2 Mobile

Problemer med Skype 2.2 Mobile


Skype 2.2 Mobile ble lansert i desember 2006. Det var tilgjengelig for smarttelefoner og lomme-PCer som kjørte Windows Mobile-programvare. Dette programmet tillot brukere å bruke Skype-programvaren fra sine stasjonære eller bærbare datamaskiner. Insentivet for reisende var at de kunne spare på roaming-avgifter ved å gjøre gratis Skype-til-Skype-samtaler eller bruke SkypeOut-tjenesten til å ringe vanlige fasttelefoner over hele verden for en billig per minutt avgift. Som et betaprogram, hadde Skype 2.2 Mobile kjente problemer som ble løst i fremtidige versjoner.

ActiveSync må logge på

Hvis smarttelefonen eller mobilenheten ikke var koblet til Internett via ActiveSync, brukere hadde problemer med å logge seg på Skype Mobile. For å omgå dette problemet, mobiltelefonbrukere måtte først åpne Internet Explorer på sine Windows Mobile-enhet før du kjører Skype. Etter å ha kjørt Skype Mobile, ble brukerne koblet til Skype-nettverket, men de kunne ikke gjøre noen samtaler med ActiveSync.

Audio kom ut av høyttaler

Når en bruker var på Skype Mobile på en PocketPC telefon, lyden kom ut av høyttaleren, ikke fra den interne telefonhøyttaleren. For å unngå denne feilen, brukere måtte bruke et hodesett når du gjør Skype-samtaler. Skype 2.2 Mobile var uforenlig med Bluetooth-hodesett. Brukere kan ikke bruke sine Bluetooth headset når du gjør Skype-samtaler. Da de forsøkte å bruke sine hodetelefoner, klarte de ikke å høre noen lyd.

Skype Phone Frysing Problemer

Hvis en bruker har deltatt i multichats og de logget på Skype Mobile, ville multichat synkronisering fryse sin mobiltelefon i noen minutter. Det samme vil skje hvis brukeren hadde mer enn 50 oppføringer i sin kontaktliste. For å unngå at telefonen fryse sitt og låse opp, brukerne måtte sette opp egne Skype-kontoer for smarttelefoner og mobile enheter med færre kontakter.

andre problemer

Av og til kaller SkypeIn gikk ikke gjennom å bruke en Windows Mobile-enhet. Når dette skjedde, brukere måtte avslutte Skype og logge inn igjen.

Når brukere ble logget inn på Skype med samme brukernavn, men på forskjellige plattformer (dvs på en datamaskin, og på sine mobiltelefoner), noen av sine kontakter på Skype vises ulike statuser. Når denne feilen oppstod, Skype på sin stasjonære eller bærbare hadde riktig status.

I noen tilfeller har chat personverninnstillingene på Skype Mobile ikke alltid fungerer. Hvis en bruker ikke tillate samtaler fra en person som ikke er på deres kontaktliste eller fra en uautorisert bruker disse samtalene kom likevel gjennom.