Programvare for å konvertere Cassette Tapes Into CDer

Programvare for å konvertere Cassette Tapes Into CDer


Med riktig programvare, en datamaskin med et lydkort og 1/8-tommers hann-hann stereo lydkabel, analog lyd fra kassetter kan konverteres til digital lyd på en CD. For å sette opp, setter den ene enden av kabelen inn i hodetelefonkontakten på kassettspilleren og den andre inn i mikrofonkontakten på datamaskinen. Start riktig programvare og trykke på opptaksknappen.

Bruksanvisning

1 Du kan brenne lyd fra en kassett til CD med gylne Records Analog til CD eller MP3 Converter. Denne programvaren poster lyd fra kassettspilleren, registrerer stillhet mellom sangene og deler lyd i separate spor. Du kan forbedre lyden til å fjerne ethvert popping eller forvrengning. Deretter kan du brenne lagrede spor på en plate med den samme programvaren. Gylne Records Analog til CD eller MP3 Converter er gratis å prøve.

2 Du kan også bruke Audacity og Windows Media Player. Audacity tar opp all lyd strømmer inn fra kassettspilleren. Det inkluderer noen forbedringsverktøy for å rydde opp lyden og fjerne forvrengning. Men det vil ikke skille sporene automatisk eller brenne lyd til CD. Du må trykke på stoppknappen etter hver sang har spilt så fjerne overflødig lyd med den innebygde redigeringsverktøyet. Sporet kan lagres på datamaskinen i en rekke formater som MP3 eller WMA. Bruk Windows Media Player til å brenne CD-en. Audacity og Windows Media Player er gratis.

3 Et tredje alternativ er PolderbitS Sound Recorder og redaktør. Denne programvaren vil registrere alle innkommende lyd, automatisk separate spor, rengjør lyd med forbedringsverktøy, legge til effekter som fade inn og ut mellom spor og lagre lyden i en rekke formater som MP3. Det vil også ta opp lyd til CD. Programvaren er gratis å prøve.