Programvare for Typing Practice

Programvare for Typing Practice


Enten du er en gutt eller en voksen, er å skrive en nødvendig ferdighet å lære takket være skolas og karriere krav til datamaskiner. Hvis du er en en-finger eller jakt-og-Peck kontordame, er det en myriade av å skrive programvare verktøy du kan kjøpe for å forbedre skrive.

Typing Instructor

Typing Instructor Platinum 21 er en Mac / PC-kompatibel programvare som er garantert å lære barn og voksne til å skrive eller forbedre sine skrive ferdigheter med spill og pedagogiske læreplaner. Programvaren inneholder trinn-for-trinn-læring planer, tester, fremdriftsrapporter og evalueringer.

Mavis Beacon lærer å skrive

Mavis Beacon lærer å skrive Platinum er en Mac / PC-kompatibel programvare som garanterer skrive forbedringer i to uker. Den avanserte teknologien tilbyr skreddersydde leksjoner, spill, øvelser og tester for å forbedre keyboarding ferdigheter, fart og nøyaktighet for alle aldre.

UltraKey

UltraKey 5.0 fokuserer på riktig skrive teknikk gjennom verbal instruksjon og grundig undervisning. Selv om det er for alle aldre, kan UltraKey appellere mer til voksne i stedet for barn, som foretrekker kanskje skrive spill. Det er Mac / PC-kompatibel.

andre verktøy

Typing tester og spill er en underholdende måte å øke din skrive hastighet og nøyaktighet. Det finnes nettsteder, for eksempel gratis skrive spillet, som har en rekke skrive freeware, shareware og andre skriveprogrammer. Mange ressurser er gratis å laste ned og bruke.