Sette inn en Hot Pluggable Disk i en Dell 4600 Server

En Dell 4600 Poweredge-server er en business class datamaskin som er utviklet for å aldri bli slått av. Dette inkluderer en rekke hot swap harddisker, noe som betyr at hvis en harddisk går dårlig, kan stasjonen bli erstattet uten serveren som ønsker å være slått av. Dette er kritisk i situasjoner der en bedrift ikke har råd til å ha serveren av en eller annen grunn. Denne funksjonen legger til kostnaden av Server, som det er dyrere for Dell å bygge dette inn i deres server. Hvis serveren din trenger for å holde seg i gang, er dette en viktig funksjon.

Bruksanvisning

1 Åpne foran serveren saken ved å trykke på låseglidebryteren på toppen av serveren. Fronten vil komme bort fra serveren og vil være flyttbare på denne tiden.

2 Bestem dårlig stasjon ved å vise til indikatorene for harddisker, som de gode stasjoner blinker med grønt lys og dårlige stasjonen blinker gult. Disse lysene er rett over stasjonene i systemet.

3 Trekk dårlig kjøretur fra serveren ved å klemme den utstikkende håndtak sammen, og stasjonen vil gli ut. Les stasjonen type og størrelse på etiketten for å vite hva som vil være den eksakte ny stasjon.

4 Kjøp en ny harddisk fra Dell for å erstatte den ikke-arbeidende harddisk. Det er der du vil ta informasjonen fra den gamle stasjonen og fortelle Dell hva som skal bestilles.

5 Sett den nye stasjonen inn i det tomme sporet til du føler den utstikkende håndtak "Klikk" på plass. Når systemet gjenkjenner den nye stasjonen, vil den automatisk formatere den og erstatte data tilbake på stasjonen.