Sette inn et Micro SD-adapter i en bærbar PC

Secure Digital minnekort er blant de vanligste lagringsenheter for småelektronikk, for eksempel digitale kameraer og PDA-er. Et SD-kort lagrer mye informasjon i en liten pakke på størrelse med et frimerke. Men mange mobiltelefoner bruker en enda mindre type minnekort kalt MicroSD. MicroSD-kort er pin-kompatibel med standard SD-kort. Men du kan ikke sette et microSD-kort i SD-kortleser. For å overføre data til og fra et MicroSD-kort på datamaskinen, kan du bruke et microSD-kort adapter.

Bruksanvisning

1 Sett MicroSD-kortet i åpningen på baksiden av MicroSD-kort adapter. MicroSD-kort adapter ser ut som et standard SD-kort, bortsett fra at den har en åpning på baksiden. Når du setter inn microSD-kortet, bør etikettene på kortet og adapteren står overfor samme retning.

2 Koble SD-kortleser til en av datamaskinens åpne USB-porter. Hvis datamaskinen har et internt SD-kortleser, kan du bruke den i stedet.

3 Sett MicroSD-kort adapter inne i åpningen av SD-kortleser. Hvis SD-kortleser vender opp, bør etiketten på MicroSD-kort adapter møte opp også. Skyv adapteren forsiktig til den kan bevege seg lenger. Noen kortlesere har en fjærbelastet Utkastsystem som gjør kortet til å klikke når helt inn.

4 Tilgang til data på MicroSD-kortet som om det var en hvilken som helst annen datamaskin lagringsenhet; i Windows 7, åpne Start-menyen og klikk på "Computer". Windows gir MicroSD-kortet en stasjonsbokstav og viser et ikon under "Flyttbar Storage" overskriften.

5 Gå tilbake til "Computer" -vinduet etter bruk av kortet. Høyreklikk på MicroSD-kort ikonet, og klikk "Løs ut." Vent til Windows skal vise en melding før du fjerner MicroSD adapter fra SD-kortleser.