Slik brenner du en DVD Clone

Slik brenner du en DVD Clone


DVD kloning programvare lar deg lage perfekt 1: 1 kopier av dine DVD-plater, slik at du kan nyte dine DVDer selv etter den opprinnelige platen er fysisk utslitt. Og mens Windows gir en innfødt CD-brenning verktøyet, og en add-on DVD authoring program, er oppgaven med kloning DVDer latt til tredjepartsleverandører. Og selv om de fleste av DVD kloning verktøy er kommersielle utgivelser, kan du finne noen skikkelige alternativer for gratis på nettet.

Bruksanvisning

1 Last ned en gratis kopi av ABC DVD Copy Lite å brenne kloner av dine DVDer (se Resource avsnitt). ABC DVD Copy Lite er wizard-stil grensesnitt leder deg gjennom å velge en kilde, velge et mål og brenner klone. Bare en DVD-brenner er nødvendig for kloning av en DVD. Du kan klone din kilde DVD til harddisken som en bildefil - en virtuell kopi - og deretter brenne image-filen til en tom DVD. ABC DVD Copy Lite støtter både enkelt- og dobbeltlags DVD-plater.

2 Last ned en gratis kopi av Video DVD duplikator å klone DVDer (se Resource avsnitt). Video DVD duplikator er designet for datamaskiner som har flere DVD-stasjoner, selv om bare én av stasjonene må være en brenner. Alt er lagt ut i en kompakt menyen. Bare velg kilden og målet stasjoner, og klikk "Kopier DVD" for å begynne å brenne da. Bortsett fra å kreve to DVD-stasjoner for kloning, er Video DVD duplikator andre store ulempen at den bare støtter single-layer DVD.

3 Klone DVDer gratis, ved hjelp av DVDFab HD Decrypter verktøyet (se Resource avsnitt). Den HD Decrypter er en gratis komponent av DVDFab suite. Verktøyet lar deg lagre perfekte kopier av DVD til harddisken, for å klone fra stasjon til stasjon og dele DVD-kloner i mindre biter - du har også muligheten til å klone bare videodelen av DVDer. DVDFab HD Decrypter støtter single-layer, dual-layer og Blu-ray DVD.