Slik bruker Microsoft Publisher på en MacBook

Microsoft gjør ikke sin Publisher programvare for Mac-operativsystemet. Dette betyr at for å bruke Publisher på en MacBook, må du også installere Windows slik at programvaren kan operere i sitt opprinnelige miljø. MacBook med Intel-prosessering chips kjører OS X Leopard eller senere versjoner har et program kalt Boot Camp som lar deg installere en full versjon av Windows XP eller nyere og noe programvare som opererer i dette separat Windows-miljøet, inkludert Publisher. Bare spesifikke MacBook-modellene fungerer med 64-bits versjoner av Windows, slik at du er tryggere kjører 32-bits versjoner av Windows på Mac-en.

Bruksanvisning

1 Logg ut av alle kontoer på MacBook unntatt administratorkontoen og lukke alle programmer som kjører. Plugg din MacBook til vekselstrøm, som prosessen med å installere Windows og Publisher kan raskt tapper batteriet.

2 Starte et Finder-vindu og klikk på "Programmer" og deretter "Verktøy" og klikk "Boot Camp Assistant."

3 Følg instruksjonene på skjermen for å sette opp en partisjon for Windows på harddisken. Hvis du ikke vet hvor stor en partisjon for å lage, er 32 GB en god standard størrelse, slik at en stor mengde lagringsplass uten å ta for mye borte fra Mac OS siden av MacBook.

4 Klikk "Start Windows Installer" i Boot Camp Assistant, og klikk "Fortsett".

5 Plasser Windows-plate i CD-stasjonen. Du må ha en single-plate installasjon i stedet for flere plater eller plater pluss oppdateringer. Dette betyr at hvis du installerer Windows XP, trenger du en plate som inneholder Service Pack 2 innebygde, som Boot Camp ikke kan installere den grunnformen av XP og deretter oppdatere til Service Pack 2.

6 Klikk på "Start installasjon."

7 Klikk på partisjonen med "Bootcamp" i sin tittel fra listen. Velge en annen partisjon kan slette alt innholdet på Mac, så klikk nøye.

8 Klikk på alternativet for å formatere partisjonen i FAT, enten rask eller vanlig, med mindre du velger en partisjon som er større enn 32 GB. I så fall kan du klikke NTSP format, som er mindre kompatible, men kan håndtere større partisjoner. Hvis du installerer Windows Vista, klikker du bare "Stasjonsalternativer (avansert)" og deretter "Format".

9 Klikk "Next", og følg deretter instruksjonene på skjermen for å installere Windows på Mac.

10 Løs ut Windows-plate, og sett inn Mac OS Leopard eller nyere plate. Installasjonsprogrammet starter automatisk. Hvis den ikke gjør det, starter du Windows Utforsker og finner den stasjonen, og dobbeltklikk på "setup.exe" -filen i katalogen merket "Boot Camp".

11 Følg instruksjonene på skjermen for å installere driverne fra platen. Dette lar Windows-programvare snakke med MacBook maskinvare.

12 Løs ut OS X-platen når installasjonen er fullført og sette inn Publisher plate, vanligvis funnet som en del av Microsoft Office-pakken.

1. 3 Følg instruksjonene på skjermen for å installere Microsoft Publisher. Når denne installasjonen er ferdig, kan du starte Microsoft Publisher på MacBook og bruke det i det opprinnelige Windows-miljøet, inkludert alle tilgjengelige verktøy for å Publisher kjører på PC-er.