Slik deaktiverer Skrivebordsdeling i Netmeeting

Microsoft NetMeeting programvare brukes vanligvis som et kommunikasjons- og feilsøkingsverktøy. Ved hjelp av denne programvaren kan du tillate en annen bruker til å koble til datamaskinen. Når du er tilkoblet de kan dele filer, vise skrivebordet eller delta i en telefonkonferanse samtale. Avhengig av maskinen du kobler deg til, kan du ikke ønsker å tillate deling alternativet i Netmeeting. Her er noen skritt for å lede deg gjennom å deaktivere deling av skrivebordet.

Bruksanvisning

1 Den beste måten å deaktivere Netmeeting skrivebordsdeling er gjennom et nettverk politikk. Nettverket politikken vil globalt deaktivere dette alternativet for alle brukere i nettverket for å tillate deling av skrivebord. Fra Windows Server, starte politikk vedlikehold panel.

2 Klikk på Datamaskinkonfigurasjon klikker du Administrative maler, Windows-komponenter, og klikk deretter Netmeeting. Dette panelet vil liste opp alle sikkerhetsalternativene for Netmeeting søknaden.

3 I Detaljer-delen av dette panelet, må du kontrollere at alternativet merket "Disable Remote Desktop Sharing" er aktivert. Ved å aktivere denne boksen sikkerhetsgruppen for nettbrukere ikke vil ha muligheten til å aktivere skrivebordsdeling.

4 Når du har gjort endringen for å deaktivere dette alternativet brukere må starte sine maskiner for politikken skal tre i kraft.

Hint

  • Hvis du ikke er ute etter en global løsning for å deaktivere skrivebordsdeling, må du huske på at hver bruker kan kontrollere om de tillater for skrivebordsdeling for hver økt de gjennomfører. Som standard er deling av skrivebord ikke aktivert.
  • Sørg for at du er klar over behovene til brukerne dine før du bestemmer deg for å globalt deaktivere dette alternativet.