Slik feilsøker et Logitech-tastatur

Slik feilsøker et Logitech-tastatur


Logitech merkevare av tastatur omfatter et bredt spekter av modeller som inkluderer vanlige tastaturer, trådløse modeller og gaming tastatur med ekstra snarveisknapper. Selv om disse tastaturene variere mye i form og funksjon, hvis Logitech-tastaturet er feil er det noen enkle feilsøkingstrinn du kan ta for å løse felles problemer. Disse trinnene er enkle og ikke involverer å åpne tastaturet eller at garantien blir ugyldig.

Bruksanvisning

1 Sjekk dine forbindelser. Hvis du bruker et kablet tastatur, må du sørge for at kabelen er riktig koblet til datamaskinen tårnet. Hvis du bruker et trådløst tastatur, kontrollere den trådløse tilkoblingen, og prøv å utføre synkroniseringen på nytt. Hvis tastaturet er batteridrevet, bytte batterier og prøv på nytt.

2 Installerer oppdatert programvare og drivere. Hvis du bruker en gaming eller trådløst tastatur, skal du ha mottatt en CD med programvare som gjør at tastaturet for å bruke sine avanserte funksjoner. Hvis du har en standard tastatur, bør de nødvendige for tastatur drift drivere lastes ned automatisk når tastaturet er plugget i.

3 Rengjør tastaturet. Hvis du har problemer med bare noen få taster eller opplever "sticky" -tastene, prøv dusting tastaturet og bruke hermetisert trykkluft for å løsne eventuelle partikler fra bunnen av tastaturet som kan svekke dens funksjonalitet.

Hint

  • Hvis du har en brukket nøkkel eller en kuttet ledningen, må du ta kontakt med Logitech for reparasjon informasjon.