Slik feilsøker Quickbooks Point of Sale for Free

Slik feilsøker Quickbooks Point of Sale for Free


Quickbooks Point of Sale for Free er et regnskap og finans program utviklet av Intuit. Programmet brukes til å holde styr på inventar og salg, for å gjøre salg og bokføring for bedrifter enklere, og å fremskynde salgsprosessen. Det kan oppstå noen problemer mens du bruker programmet: det kan fryse eller henge på installasjonsvinduet, eller den kan slutte å svare. Kjøre en reparasjonsinstallasjon og kjører System File Checker vil løse disse problemene.

Bruksanvisning

1 Har installasjons-CD for Point of Sale tilgjengelig hvis programmet fryser eller henger på initialisering vinduet. Lukk alle programmer og programmer, og start maskinen på nytt.

2 Kjør en reparasjonsinstallasjon på programmet ved å klikke på Windows-logoen knappen og klikke på "Control Panel". Velg "Små ikoner" i "Vis etter" drop-down menyen og klikk "Programmer og funksjoner." Velg versjonen av Point of Sale som du har, og klikk "Avinstaller / endre." Klikk "Next", og sørg for at "Install" er valgt. Klikk "Install", og sett inn installerings-CDen i CD-ROM-stasjonen hvis du blir bedt om å gjøre det. Fullfør reparasjonen ved å følge instruksjonene på skjermen. Last ned den nyeste programoppdatering, installere det, starter du datamaskinen og åpne Point of Sale gratis.

3 Bruk "/ scannow" for å kjøre "System File Checker» (SFC) verktøyet hvis Point of Sale slutter å svare. Klikk på ikonet Windows "Start" og skriv "cmd" i "Start Søk" boksen. I "Programmer" -listen, høyreklikker du "cmd", og klikk "Kjør som Administrator." Oppgi administratorpassordet hvis du blir bedt om det, og klikk "Fortsett". Skriv inn "sfc / scannow" i ledeteksten, og trykk "Enter".