Slik Finn en SMS Sender

SMS står for "Short Message Service", og det gjelder å tekste i mobiltelefoner. Hvis du får en tekstmelding fra et nummer du ikke kjenner igjen, kan du bruke dette nummeret til å spore den tilbake til sin kilde. Noen selskaper vil faktisk sende uønsket reklame tekster ut som kan koste deg penger avhengig texting plan, så det er en god idé å identifisere kilden til et nummer hvis du får en masse tekster fra det og ikke gjenkjenner den.

Bruksanvisning

1 Besøk nettstedet Trace tekst. Skriv inn nummeret du fikk teksten fra i hovedtekstboksen på nettstedet. Klikk "Søk nå!" Dette vil gi deg antall generelle plassering. Du må kjøpe et abonnement for å spore den tilbake til den nøyaktige adressen.

2 Last ned og installer programmet ReverseLookup for din Android-telefon. Denne applikasjonen lar deg slå opp et telefonnummer som har testet deg direkte fra din Android-telefon, og spore hvor den kom fra. Denne versjonen av programmet er gratis å bruke.

3 Besøk nettsiden Ugux. Dette nettstedet er helt gratis å bruke, og lar deg taste inn nummeret som tekstet deg, retningsnummer først, inn i de tre boksene på nettstedet for å søke på nettet offentlig katalog for et spor på nummeret.