Slik fjerner Advanced Windows Care 3

Windows Advanced System er et systemvedlikehold verktøy som hjelper deg å fjerne unødvendige filer fra datamaskinen, defragmentere harddisken og utføre andre optimaliseringer. Etter å ha prøvd Advanced System, kan du bestemme at du foretrekker den forrige hjelpeprogram, eller at du heller vil prøve et annet selskapets produkt. Fjern Advanced System å unngå en potensiell konflikt med annen programvare som du har installert eller har tenkt å installere.

Bruksanvisning

1 Klikk på Start-knappen. Klikk på "Alle programmer," "Advanced System 3" og "Avinstaller Advanced System."

2 Klikk "Ja" når du blir bedt om å bekrefte at du ønsker å avinstallere Advanced System. Installasjonen vil fortsette automatisk. Klikk "OK" når den er ferdig. Hvis Advanced System ser ut til å fortsatt være på systemet, eller om du foretrekker å utføre avinstalleringen operasjonen fra kontrollpanelet i Windows, går du videre til neste trinn.

3 Hit Windows-logoen og "R" -tastene på tastaturet samtidig for å få opp "Kjør" dialogen. Skriv "appwiz.cpl" inn i boksen og trykk "Enter". Etter en stund, vil vinduet fylle med en liste over programmer som er installert på datamaskinen.

4 Klikk på "Advanced System" og klikk "Fjern" knappen hvis du kjører Windows XP. Hvis du har Windows Vista eller 7, høyreklikk på "Advanced System" og klikk "Avinstaller."

5 Start datamaskinen på nytt etter at Advanced System er avinstallert.